Povezane vesti
Uhapšeni zbog pronevere u N.Sadu
RTV 12.05.2021
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odеljеnja za borbu protiv korupcijе, u saradnji sa Posеbnim odеljеnjеm za suzbijanjе korupcijе Višеg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D. S. (1985) i V. P. (1977) zbog postojanja osnova… »
Dvojica zaposlenih u Novom Sadu oštetili firmu za više od 28 miliona dinara
Moj Novi Sad 12.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D. S. (1985) i V. P. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da su… »
Novosađani godinama prodavali robu bez fakturisanja i izdavanja računa, a novac zadržavali za sebe
Telegraf 12.05.2021
Sumnjiče se da su upisivali lažne podatke o količinama robe na stanju u popisne liste. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u… »
Vesti dana »

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 30 minutajoš 44 povezane

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 2 satajoš 22 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 45 povezanih

Opala vrednost izvedenih građevinskih radova u drugom kvartalu
Biznis.rs pre 9 minutajoš 22 povezane

"Mislile smo da je kraj, ruke su mi se tresle dok sam vozila" Srpkinje se našle u grotlu požara kod Čanja (foto/video)
Alo pre 5 minutajoš 18 povezanih