Povezane vesti

Od danas dostupan digitalni zeleni sertifikat: Dokument olakšava putovanja

Prva 12.05.2021
Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid 19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. "Digitalni zeleni sertifikat predstavlja… »

Haos na eUpravi: Kako zapravo izgleda digitalni sertifikat

Nova 12.05.2021
Digitalni zeleni sertifikati od danas su dostupni građanima Srbije, a interesovanje je izgleda toliko da je na sajtu eUprave trenutno gotovo nemoguće doći do prijave. Ipak, neki su poranili i sad već ponosno "mašu" svojim digitalnim sertifikatima… »

Srbija: Digitalni zeleni sertifikat od 12. maja dostupan građanima putem eUprave

Slobodna Evropa 12.05.2021
Digitalni zeleni sertifikat – potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-a 19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2 – građani Srbije mogu da preuzimaju od 12. maja, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za IT i… »

Od danas dostupna digitalna potvrda o vakcinaciji i testovima na kovid

Subotica.com 12.05.2021
Svi građani Srbije od danas mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv koronavirusa i rezultatima različitih testiranja na kovid 19. Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović kaže da… »

Digitalna potvrda o vakcinaciji od danas dostupna svim građanima Srbije

BizLife 12.05.2021
Prema rečima direktora Kancelarije za IT i eUpravu Mihaila Jovanovića, Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li ste primili vakcinu protiv COVID-19 i da li imate rezultate testiranja na zaraznu bolest… »

Korak po korak: Prijava za digitalni zeleni sertifikat

Nova 12.05.2021
Digitalni zeleni sertifikati od danas su dostupni na portalu eUprave, a mi vas korak po korak vodimo kroz proces podnošenja zahteva za ovaj dokument. Sertifikat o vakcinaciji, koji će biti obavezan za ulazak u mnoge zemlje u narednim mesecima, mora da… »

Vesti dana »