Povezane vesti
Pirot je jedan od primera kako se angažovanjem lokalne samouprave obezbeđuje dobar život građana – istaknuto na lokalnoj debati…
Pirotske vesti 12.05.2021
Danas je u Pirotu održana lokalna debata povodom projekta ” Od mog grada mojoj zemlji – kako osigurati razvoj Srbije” u organizaciji Beogradskog fonda za političku izuzetnost i Udruženja “Pirgos. Projekat se realizuje već dve godine, uz podršku nemačkog… »
Pirot jedan od osam gradova, učesnika projekta "Od moga grada mojoj zemlji - kako osigurati razvoj Srbije"
Plus online 12.05.2021
U Pirotu je danas održana lokalna debata “Od moga grada mojoj zemlji – Kako osigurati razvoj Srbije”, koju je organizovao Beogradski fond za političku izuzetnost. Ova debata deo je aktivnosti u okviru istoimenog projekta koji realizuje Beogradski fond za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Oglasila se bolnica u Čačku o smrti devojčice (4) posle operacije krajnika. Naložena unutrašnja provera: "Preduzimamo sve mere da utvrdimo razlog"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zgrada policije počinje sa radom: Završena rekonstrukcija "Bele kuće", evo kada i u koje vreme je dostupna za građane
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana