Povezane vesti
Pirot je jedan od primera kako se angažovanjem lokalne samouprave obezbeđuje dobar život građana – istaknuto na lokalnoj…
Pirotske vesti 12.05.2021
Danas je u Pirotu održana lokalna debata povodom projekta ” Od mog grada mojoj zemlji – kako osigurati razvoj Srbije” u organizaciji Beogradskog fonda za političku izuzetnost i Udruženja “Pirgos. Projekat se realizuje već dve godine, uz… »
Pirot jedan od osam gradova, učesnika projekta "Od moga grada mojoj zemlji - kako osigurati razvoj Srbije"
Plus online 12.05.2021
U Pirotu je danas održana lokalna debata “Od moga grada mojoj zemlji – Kako osigurati razvoj Srbije”, koju je organizovao Beogradski fond za političku izuzetnost. Ova debata deo je aktivnosti u okviru istoimenog projekta koji realizuje Beogradski… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, doček za Subotičane u Novom Sadu, peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTV pre 31 minutajoš 39 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 5 satijoš 34 povezane

Uživo uskoro pada odluka o Ukrajini?! Zelenski stigao u Arabiju, poznato šta će predložiti Trampu: Oglasio se i Kremlj, na pomolu neočekivani dogovor (foto)
Blic pre 14 minutajoš 26 povezanih

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 37 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Rumunija između dve vatre: Kako je politička kriza postala deo bitke Trampa i Putina protiv Evrope
Nova pre 31 minutajoš 22 povezane