Povezane vesti
Pirot je jedan od primera kako se angažovanjem lokalne samouprave obezbeđuje dobar život građana – istaknuto na lokalnoj debati…
Pirotske vesti 12.05.2021
Danas je u Pirotu održana lokalna debata povodom projekta ” Od mog grada mojoj zemlji – kako osigurati razvoj Srbije” u organizaciji Beogradskog fonda za političku izuzetnost i Udruženja “Pirgos. Projekat se realizuje već dve godine, uz podršku nemačkog… »
Pirot jedan od osam gradova, učesnika projekta "Od moga grada mojoj zemlji - kako osigurati razvoj Srbije"
Plus online 12.05.2021
U Pirotu je danas održana lokalna debata “Od moga grada mojoj zemlji – Kako osigurati razvoj Srbije”, koju je organizovao Beogradski fond za političku izuzetnost. Ova debata deo je aktivnosti u okviru istoimenog projekta koji realizuje Beogradski fond za… »
Vesti dana »
Kućni zatvor za Iliju Samardžića - kao direktor oštetio Beogradsku poslovnu školu za 781 milion dinara
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Zlatko Kokanović pušten iz pritvora da se brani sa slobode (VIDEO)
Šabačke novosti pre 6 satijoš 13 povezanih
"Evo, živ nisam" Vučić u Aranđelovcu o izjavama Plenkovića da će se žaliti NATO: "Tolika je histerija nastala kada su nam videli samo jednu raketu" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Koristili tuđe poslovno ime pa zgrnuli skoro 9 miliona! Policija u Šapcu i Pančevu razbila dobro organizovanu šemu! Evo na koji način su se uhapšeni bogatili
Kurir pre 7 minutajoš 26 povezanih
Makron posle sastanka sa Zelenskim: Situacija sa naftom neće uticati na stav o sankcijama protiv Rusije
Večernje novosti pre 32 minutajoš 39 povezanih