Povezane vesti
Šekler: Ne treba se zaletati sa trećom dozom vakcine
Glas Zaječara 12.05.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da se ne treba „zaletati“ u davanju treće doze vakcine protiv korona virusa, jer još uvek veliki broj građana u Srbiji nije primio ni prvu dozu. „Ja sam spomenuo da bi treća doza trebala da se primi da bi se… »
Dr Šekler besan zbog ljudi koji kažu da hoće da prime vakcinu, ali od njih čuje: „hoću, videću, ne znam kad ću, videću još...“…
Prva 12.05.2021
Gost „Jutra“ bio je dr Milanko Šekler koji se već u uvodu osvrnuo na sve one koji nisu još spremni da prime vakcinu, a nemaju argumente protiv već daju uvek iste odgovore „hoću, videću, ne znam kad ću, videću još“. Govoreći o sve tome da se sve češće… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 78 povezanih

Duarte utišao poznanj! Pogledajte fanstatičan pogodak zvezdinog Brazilca za velikih 3:1
Kurir pre 2 minutajoš 52 povezane

Blagojević: Uloga favorita na strani Hibernijana, želimo da nastavimo trend napretka
RTS pre 3 satajoš 32 povezane

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 7 minutajoš 180 povezanih