Povezane vesti
Tamara ŠOKIRALA! „I druga ĆERKA će mi se zvati Tamara. Sve ARISTOKRATE daju deci imena po sebi”
Svet & Skandal 12.05.2021
Tamara Đurić pojavila se sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom u emisiji Amidži šou, a svi su jedva čekali objašnjenje zašto je detetu dala ime po sebi. Ona je objasnila da će i narednom detetu ako bude bila devojčica, dati isto ime, a da će decu… »
Tamara dovela četvoromesečnu bebu u emisiju: "Ćerki sam dala takvo ime jer to sve aristokrate rade! Ideja je bila moja"
Blic 11.05.2021
Nekadašnja rijaliti učesnica Tamara Đurić pojavila se sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom u emisiji uživo. S obzirom na to da je ćerki dala isto ime koje ona ima, odmah je to prokomentarisala: - Sve aristokrate to rade. Šalim se. Ideja je bila… »
Vesti dana »

Studentski i građanski protest u Šapcu – centralni deo programa počeo odavanjem pošte stradalima u Novom Sadu
RTV pre 3 minutajoš 44 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih

Đoković ga "trolovao" kao niko u životu, sada se sa epskim obezbeđenjem pojavio na finalu Lige šampiona
Telegraf pre 2 satajoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 8 satijoš 5 povezanih

VIDEO Slovak očitao bukvicu naprednjacima: "Hajde, pokupite se"
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih