Povezane vesti
Tamara ŠOKIRALA! „I druga ĆERKA će mi se zvati Tamara. Sve ARISTOKRATE daju deci imena po sebi”
Svet & Skandal 12.05.2021
Tamara Đurić pojavila se sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom u emisiji Amidži šou, a svi su jedva čekali objašnjenje zašto je detetu dala ime po sebi. Ona je objasnila da će i narednom detetu ako bude bila devojčica, dati isto ime, a da će decu razlikovati… »
Tamara dovela četvoromesečnu bebu u emisiju: "Ćerki sam dala takvo ime jer to sve aristokrate rade! Ideja je bila moja"
Blic 11.05.2021
Nekadašnja rijaliti učesnica Tamara Đurić pojavila se sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom u emisiji uživo. S obzirom na to da je ćerki dala isto ime koje ona ima, odmah je to prokomentarisala: - Sve aristokrate to rade. Šalim se. Ideja je bila moja, još… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici: Pratićemo da li će biti ispunjena obećanja, protest prekinut samo zato što je u jeku sezona radova
Forbes pre 16 minutajoš 49 povezanih
Generalštab Oružanih snaga Irana demantovao vesti o lansiranju drona ka Azerbejdžanu
Politika pre 11 minutajoš 48 povezanih
BLOG Iranski dronovi veći problem nego što su Amerikanci predviđali
Vreme pre 30 minutajoš 28 povezanih
Lošija prognoza za srpsku ekonomiju: Agencija Moody's navodi više razloga za to
Radio 021 pre 3 satajoš 8 povezanih
Mali: „Dražava će pomoći da građani i privreda manje osete posledice rasta cena energenata“
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih