Povezane vesti

Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji

Politika 12.05.2021
LONDON – Bivši lider bosanskih Srba Radovan Karadžić biće premešten u zatvor u Velikoj Britaniji, gde će nastaviti da služi kaznu, javlja Tanjug. Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dominik Rab izjavio je danas da je Britanija prihvatila… »

Zašto radovana Karadžića prebacuju u veliku britaniju? Evo zašto bi za njega moglo da bude opasno u zatvoru Vejkfild na…

Kurir 12.05.2021
Kako je saopšteno iz britanske Vlade, Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji na izdržavanje ostatka zatvorske kazne. Britanski šef diplomatije Dominik Rab je naveo u saopštenju da bi Velika Britanija trebalo da se ponosi… »

Radovan Karadžić će služiti kaznu u Britaniji

Slobodna Evropa 12.05.2021
Bivši lider bosanskih Srba Radovan Karadžić, koji se trenutno nalazi u zatvoru u Hagu po presudi za ratne zločine i genocida, ostatak kazne odslužiće u Britaniji. „Radovan Karadžić je jedan od rijetkih ljudi koji su proglašeni krivim za… »

Da li je karadžiću ugrožena bezbednost u britanskom zatvoru? Slučaj generala vrs Radoslava Krstića otvara važno pitanje

Srbija danas 12.05.2021
Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka kazne. Kako je saopšteno iz britanske Vlade, Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji na izdržavanje… »

Radovan Karadžić će biti prebačen u Britaniju da služi kaznu

Danas 12.05.2021
Velika Britanija je prihvatila da se na njenu teritoriju radi izdržavanja kazne dovede bivši vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić, osuđen u Haškom sudu na doživotni zatvor zbog genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti, saopšteno… »

Radovan Karadžić će u Velikoj Britaniji izdržavati zatvorsku kaznu

Novi magazin 12.05.2021
Velika Britanija je prihvatila da se na njenu teritoriju radi izdržavanja kazne dovede bivši vodja bosanskih Srba Radovan Karadžić, osudjen u Haškom sudu na doživotni zatvor zbog genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti, saopšteno… »

Radovan Karadžić će biti premešten u drugi zatvor

B92 12.05.2021
Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić biće premešten u drugi zatvor u Velikoj Britaniji. Iz Britanske vlade su saopštili da će Karadžić biti prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne. Britanski šef diplomatije Dominik… »

Zašto je opasno da Karadžić služi kaznu u Britaniji? U zatvoru na Ostrvu 2010. godine muslimani teško ranili Radoslava…

Večernje novosti 12.05.2021
Arhiva Britanski šef diplomatije Dominik Rab je naveo u saopštenju da bi Velika Britanija trebalo da se ponosi činjenicom da je "od podrške Ujedinjenog Kraljevstva da osigura njegovo hapšenje, do zatvorske ćelije sa kojom se sada suočava, podržala… »

Karadžić se plaši da će ga u Engleskoj ubiti islamisti

Nova 12.05.2021
Osuđeni ratni zločinac i prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić protivio se da ostatak zatvorske kazne služi u zatvoru u Velikoj Britaniji zbog toga što su u zatvoru "Vejkfild" islamski ekstremisti prerezali grkljan bivšem srpskom… »

Ratni zločini i Balkan: Radovan Karadžić će služiti kaznu doživotnog zatvora u Velikoj Britaniji

BBC News 12.05.2021
Još uvek nije poznato kada će i u koji zatvor Karadžić biti prebačen. Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je pred Haškim tribunalom osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, biće… »

Radovana KARADžIĆA prebacuju iz haga: Evo gde je poslat na izdržavanje doživotne kazne

Pravda 12.05.2021
Bivši lider bosanskih Srba Radovan Karadžić biće premešten u zatvor u Velikoj Britaniji, gde će nastaviti da služi kaznu, javlja Tanjug. Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dominik Rab izjavio je danas da je Britanija prihvatila da… »

Radovan Karadžić će biti premešten u drugi zatvor

Vesti online 12.05.2021
Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić biće premešten u drugi zatvor u Velikoj Britaniji. Iz britanske vlade su saopštili da će Karadžić biti prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne. Britanski šef diplomatije Dominik… »

Radovan Karadžić će zatvorsku kaznu izdržavati u Velikoj Britaniji

N1 Info 12.05.2021
Velika Britanija prihvatila je da se na njenu teritoriju radi izdržavanja kazne prebaci bivši vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić, osuđen u Haškom sudu na doživotni zatvor za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. Karadžić se… »

Radovana Karadžića prebacuju u zatvor u Britaniji

Nova 12.05.2021
Osuđeni ratni zločinac Radovan Karadžić, prvi predsednik Republike Srpske ostatak kazne služiće u zatvoru u Britaniji, preno je britanski portal "Gardijan". Podsetimo, Karadžić je 2019. godine osuđen na doživotni zatvor zbog genocida u… »

Velika Britanija pristala da Karadžić kaznu doživotnog zatvora služi u toj državi

Al Jazeera 12.05.2021
Odgovoran je za masakr muškaraca, žena i djece u genocidu u Srebrenici i pomagao je u provođenju opsade Sarajeva nemilosrdnim napadima na civile, rekao je britanski ministar Dominic Raab. Velika Britanija je pristala da osuđeni ratni zločinac Radovan… »

Radovan Karadžić će biti prebačen u Britaniju da služi kaznu

Novi magazin 12.05.2021
Velika Britanija prihvatila je da se na njenu teritoriju radi izdržavanja kazne prebaci bivši vodja bosanskih Srba Radovan Karadžić, osudjen u Haškom sudu na doživotni zatvor za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovečnosti. Karadžić se… »

Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Britaniji

Dnevnik 12.05.2021
LONDON: Bivši lider bosanskih Srba Radovan Karadžić biće premešten u zatvor u Velikoj Britaniji, gde će nastaviti da služi kaznu. Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dominik Rab izjavio je danas da je Britanija prihvatila da Karadžić, koji… »

Hag prebacuje Radovana Karadžića - kaznu će služiti u Velikoj Britaniji

RTS 12.05.2021
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je pred Haškim tribunalom osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, biće prebačen u Veliku Britaniju na odsluženje kazne, potvrdilo je britansko… »

Radovana Karadžića premeštaju u drugi zatvor: Osuđen je na doživotnu kaznu, služiće je na ostrvu

Mondo 12.05.2021
On je pravosnažno osuđen po nekoliko tačaka. On je pravosnažno osuđen po nekoliko tačaka. Radovan Karadžić, koji je u Hagu osuđen za ratne zločine, kaznu doživotnog zatvora će služiti u Velikoj Britaniji, navodi se u naredbi Međunarodnog… »

Radovana Karadžića prebacuju u drugi zatvor: Evo gde će izdržavati ostatak svoje kazne

Večernje novosti 12.05.2021
Foto: EPA Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne. Britanski šef diplomatije Dominik Rab je naveo u saopštenju da bi Velika Britanija trebalo da se ponosi… »

Radovana Karadžića prebacuju u drugi zatvor: Poznato na koju lokaciju

Srbija danas 12.05.2021
Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka kazne. Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji. Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik… »

Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Britaniji

RTV 12.05.2021
LONDON - Bivši lider bosanskih Srba Radovan Karadžić biće premešten u zatvor u Velikoj Britaniji, gde će nastaviti da služi kaznu. Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dominik Rab izjavio je danas da je Britanija prihvatila da Karadžić… »

Radovana Karadžića prebacuju u drugi zatvor u Velikoj Britaniji

Blic 12.05.2021
Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji. Kako su saopštili iz britanske vlade, a preneo Telegraf, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne. Britanski šef diplomatije Dominik… »

Radovana Karadžića prebacuju u drugi zatvor: Evo gde će na dalje boraviti!

Kurir 12.05.2021
Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji. Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne. Britanski šef diplomatije Dominik Rab je naveo u… »

Hag prebacuje Radovana Karadžića u Veliku Britaniju na odsluženje zatvorske kazne

Danas 12.05.2021
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je pred Haškim tribunalom osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, biće prebačen u Veliku Britaniju na odsluženje kazne, potvrdilo je britansko… »

Vesti dana »