Povezane vesti
Hrvati se povlače sa Kosova Veliki haos zbog helikoptera!
Alo 12.05.2021
Sledeće godine u sastav Ratnog vazduhoplovstva dolaze četiri nova helikoptera Blackhawk. Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća s tim letelicama zbog učestalih… »
Hrvati skupo platili helikoptere
Vesti online 12.05.2021
Sledeće godine u sastav Ratnog vazduhoplovstva dolaze četiri nova helikoptera Blackhawk. Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća s tim letelicama zbog učestalih… »
Hrvati muku muče sa vojnim helikopterima: Platili remont 27 miliona evra, a već imaju prijavljenih 300 kvarova!
Kurir 12.05.2021
Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH, Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća sa ovim letelicama zbog čestih kvarova, saznaje Jutarnji list. Prema neslužbenim informacijama, do sada je prijavljeno… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
RTS pre 6 minutajoš 30 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 40 minutajoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 31 povezana
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 1 satjoš 15 povezanih