Povezane vesti
Hrvati se povlače sa Kosova Veliki haos zbog helikoptera!
Alo 12.05.2021
Sledeće godine u sastav Ratnog vazduhoplovstva dolaze četiri nova helikoptera Blackhawk. Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća s tim letelicama zbog učestalih… »
Hrvati skupo platili helikoptere
Vesti online 12.05.2021
Sledeće godine u sastav Ratnog vazduhoplovstva dolaze četiri nova helikoptera Blackhawk. Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća s tim letelicama zbog učestalih… »
Hrvati muku muče sa vojnim helikopterima: Platili remont 27 miliona evra, a već imaju prijavljenih 300 kvarova!
Kurir 12.05.2021
Dvadeset meseci nakon primopredaje 10 remontovanih helikoptera MI 171SH, Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo i dalje ima velikih poteškoća sa ovim letelicama zbog čestih kvarova, saznaje Jutarnji list. Prema neslužbenim informacijama, do sada je prijavljeno… »
Vesti dana »

Vučić posle odbijanja studenata da razgovaraju: Boriću se protiv svih koji žele da unište Srbiju
Beta pre 37 minutajoš 14 povezanih

Podnete još dve krivične prijave zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Sputnik pre 2 satajoš 13 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
N1 Info pre 3 satajoš 2 povezane

Još jedan Novosađanin uhapšen zbog napada na Kobre, prethodno targetiran u tablodiidma
Beta pre 42 minutajoš 8 povezanih