Повезане вести
Бивши фудбалер звезде уплашен за своју безбедност: „Ракете ми лете изнад главе“
Хот спорт 13.05.2021
Некадашњи фудбалер Црвене звезде прилично је узнемирен након бомбашких напада који су се десили. Он је у разговору за „Информер“ рекао да му сви говоре како не треба да паничи он не дели исто мишљење са њима. „Цела ситуација… »
Бивши фудбалер Звезде снимио ракетни напад у Тел Авиву и не крије страх: Ништа друго ме не занима, хоћу само да одем одавде!
Спортал блиц 13.05.2021
Некадашњи нападач Црвене звезде, а са сада голгетер Макабија из Тел Авива, , прилично је узнемирен због бомбашких напада и жели што пре да напусти Израел. Српски фудбалер каже да га сви уверавају да нема никаквог разлога за… »
Хало, Тел авив – Пешић: Не осећам се сигурно, хоћу кући!
Спортски журнал 13.05.2021
Александар Пешић, центарфор Макабија, јавио се Журналу из града засутог ракетама Хамаса. Пре неколико дана у спортској штампи се о Тел Авиву писало у позитивном контексту као месту где је одиграна утакмица пред крцатим трибинама… »
Ракете ми лете изнад главе, хоћу одмах у Србију! Бивши шпиц Звезде се јавио из Израела - хвата ме језа од сирена
Мондо 13.05.2021
Жели само да се безбедно врати и побегне од страшног сукоба! Жели само да се безбедно врати и побегне од страшног сукоба! Некадашњи нападач Црвене звезде Александар Пешић нашао се усред рата у Израелу! Он је тренутно члан… »
Пешић уплашен у Тел Авиву: Хоћу само да одем одавде, ништа друго ме не занима
Моззарт спорт 13.05.2021
"Уверавају ме овде да је све у реду и да нема разлога за панику, али ништа није у реду", каже искусни фудбалер. Некадашњи нападач Црвене звезде, а са сада голгетер Макабија из Тел Авива, Александар Пешић, прилично је узнемирен… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 3 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 1 сатјош 20 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 4 сатијош 29 повезаних