Povezane vesti
Bivši fudbaler zvezde uplašen za svoju bezbednost: „Rakete mi lete iznad glave“
Hot sport 13.05.2021
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prilično je uznemiren nakon bombaških napada koji su se desili. On je u razgovoru za „Informer“ rekao da mu svi govore kako ne treba da paniči on ne deli isto mišljenje sa njima. „Cela situacija me baš plaši i samo želim… »
Bivši fudbaler Zvezde snimio raketni napad u Tel Avivu i ne krije strah: Ništa drugo me ne zanima, hoću samo da odem odavde!
Sportal blic 13.05.2021
Nekadašnji napadač Crvene zvezde, a sa sada golgeter Makabija iz Tel Aviva, , prilično je uznemiren zbog bombaških napada i želi što pre da napusti Izrael. Srpski fudbaler kaže da ga svi uveravaju da nema nikakvog razloga za paniku, ali da je on svestan… »
Halo, Tel aviv – Pešić: Ne osećam se sigurno, hoću kući!
Sportski žurnal 13.05.2021
Aleksandar Pešić, centarfor Makabija, javio se Žurnalu iz grada zasutog raketama Hamasa. Pre nekoliko dana u sportskoj štampi se o Tel Avivu pisalo u pozitivnom kontekstu kao mestu gde je odigrana utakmica pred krcatim tribinama, a sada je tema užasna… »
Rakete mi lete iznad glave, hoću odmah u Srbiju! Bivši špic Zvezde se javio iz Izraela - hvata me jeza od sirena
Mondo 13.05.2021
Želi samo da se bezbedno vrati i pobegne od strašnog sukoba! Želi samo da se bezbedno vrati i pobegne od strašnog sukoba! Nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić našao se usred rata u Izraelu! On je trenutno član Makabija iz Tel Aviva u kome… »
Pešić uplašen u Tel Avivu: Hoću samo da odem odavde, ništa drugo me ne zanima
Mozzart sport 13.05.2021
"Uveravaju me ovde da je sve u redu i da nema razloga za paniku, ali ništa nije u redu", kaže iskusni fudbaler. Nekadašnji napadač Crvene zvezde, a sa sada golgeter Makabija iz Tel Aviva, Aleksandar Pešić, prilično je uznemiren zbog bombaških napada i… »
Vesti dana »

Ukrajina i saveznici o zajedničkoj proizvodnji oružja; Napadnut centar za obuku Zaporoške nuklearne elektrane
RTS pre 17 minutajoš 10 povezanih

Vrhovni sud Brazila osudio Bolsonara na 27 godina zatvora, Vašington negoduje
RTV pre 57 minutajoš 11 povezanih

Potraga za ubicom Čarlija Kirka: Identifikovana „osoba od interesa“
Vreme pre 22 minutajoš 8 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 17 minutajoš 1 povezana