Povezane vesti

Od vrha do dna - Tmurno putovanje nekadašnjeg fudbalera Zvezde

Sportske.net 13.05.2021
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović napustiće Legiju iz Varšave kao slobodan igrač. Nakon što nije odigrao ni minuta u dresu Legije ove sezone zbog teže povrede kolena koju je doživeo još u junu prošle godine, Vešović će biti… »

Vešović ostao bez ugovora, njegova supruga oplela po Legiji: Ostavili ste ga samog u invalidskim kolicima

Mozzart sport 13.05.2021
Posle istupa Tamare Vešović na društvenim mrežama poljski klub odlučio da prekine pregovore. Dobar deo mandata u redovima varšavske Legije bio je idiličan za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Marka Vešovića. Crnogorski reprezentativac je u… »

Tea Katai 2: Vešoviću supruga napravila problem u klubu

Nova 13.05.2021
Crnogorski fudbaler Marko Vešović našao se u problemu u Legiji iz Varšave, zbog objava supruge na Instagramu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde prevazišao je tešku povredu kolena, a posle oporavka, njegova supruga Tamara podigla je prašinu objavom… »

Bez dlake na jeziku – pravo u metu: Žena bivšeg fudbalera Zvezde osula žestoku paljbu po klubu – ‘Ostavili ste ga u…

Hot sport 13.05.2021
Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović trenutno nosi dres Legije iz Varšave. Žena crnogorskog reprezentativca, Tamara Vešović, osula je paljbu po trenutnom klubu njenog supruga. Tamara nije štedela reči kada je u pitanju Legija, jer kako ona… »

“Ostavili ga u invalidskim kolicima pa gurnuli u blato”: Supruga bivšeg igrača Zvezde napala klub

Vesti online 13.05.2021
Tamara Vešović, supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde Marka Vešovića, kritikovala je Legiju iz Varšave, klub za koji trenutno nastupa reprezentativac Crne Gore zbog načina na koji se ophodio prema fudbaleru tokom povrede. Tako je na društvenim… »

Supruga bivšeg fudbalera zvezde bez dlake na jeziku: Ostavili ste ga u invalidskim kolicima, pa gurnuli u blato

Večernje novosti 13.05.2021
Foto: N.Paraušić Tamara je besna zbog načina na koji se klub iz Varšave ophodi prema njenom dragom, pa je sav "prljav veš" iznela na društvenim mrežama. Vešović je prošle godine doživeo stravičnu povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je… »

Vesti dana »