Povezane vesti

Zaharova: O povlačenju Kfora ne odlučuje samo jedna država

Politika 13.05.2021
MOSKVA – Ne odlučuje samo jedna država o povlačenju Kfora sa Kosova, to je kolektivna odluka, poručila je danas portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova komentarišući mogućnost odlaska Kfora sa Kosova, o čemu je ranije… »

Jedna velika sila traži povlačenje Kfora i Unmika

Politika 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od velikih sila tražiti povlačenje Kfora i Unmika sa KiM i ocenio da bi to bila katastrofa za sve nas. On je novinarima u kasarni „Dedinje” rekao da će o tome pokušati da razgovara… »

"Saznali smo da će jedna država tražiti povlačenje Unmika i Kfora sa KiM, to bi bila katastrofa"

Telegraf 13.05.2021
Predsednik je rekao da imaju saznanja da će se to desiti uskoro, da ne može otkriti koja je država u pitanju, ali su u pitanju obaveštajni podaci iz oficijelnih izvora. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je punkt za vakcinaciju pripadnika… »

Zaharova o zahtevu za povlačenje kfora sa kosmeta: Zna se ko o tome odlučuje

Pravda 13.05.2021
Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova rekla je da ne odlučuje samo jedna država o povlačenju KFOR-a sa Kosova i Metohije, te da je to kolektivna odluka. - Postoje određene strukture koje daju punomoći i šalju misije u… »

Rusija: O povlačenju Kfora ne odlučuje samo jedna država

Vesti online 13.05.2021
Ne odlučuje samo jedna država o povlačenju Kfora, to je kolektivna odluka, poručila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova. Ona je ovo izjavila komentarišući mogućnost odlaska Kfora sa Kosova, o čemu je ranije danas… »

Zaharova zagrmela zbog nasilja nad Srbima! Ništa od vojnog kampa na Kosovu i Metohiji! Ruska rampa za Hrvate i albance

Kurir 13.05.2021
Ne odlučuje samo jedna država o povlačenju Kfora sa Kosova, to je kolektivna odluka, poručila je danas portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova komentarišući mogućnost odlaska Kfora, o čemu je ranije danas govorio… »

Ruska rampa za Hrvate i albance Ništa od vojnog kampa na Kosovu i Metohiji, Zaharova grmi zbog nasilja nad Srbima!

Alo 13.05.2021
Ne odlučuje samo jedna država o povlačenju Kfora sa Kosova, to je kolektivna odluka, poručila je danas portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova komentarišući mogućnost odlaska Kfora, o čemu je ranije danas govorio… »

Rusija: O povlačenju Kfora ne odlučuje samo jedna država

B92 13.05.2021
Ne odlučuje samo jedna država o povlačenju Kfora, to je kolektivna odluka, poručila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova. Ona je ovo izjavila komentarišući mogućnost odlaska Kfora sa Kosova, o čemu je ranije danas… »

Prosečna plata biće 600 evra

Vesti online 13.05.2021
Međunarodni monetarni fond promenio je raniju procenu privrednog rasta za našu zemlju, koji će po novoj projekciji u ovoj godini iznositi šest odsto, a u narednoj 4,5 odsto. Ovo je otkrio Aleksandar Vučić tokom obilaska punkta za vakcinaciju… »

Zaharova: O povlačenju Kfora ne odlučuje samo jedna država

RTS 13.05.2021
Komentarišući mogućnost odlaska Kfora sa Kosova, o čemu je ranije govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova poručila je da o tome ne odlučuje samo jedna država, već da to može… »

Milić: Povlačenje KFOR-a sa Kosova i Metohije bila bi velika greška

RTV 13.05.2021
BEOGRAD - Osnivač Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić ocenila je danas da bi povlačenje snaga KFOR-a sa Kosova i Metohije bila ''velika greška'' jer je ta misija, kako kaže, ključna za zaštitu Srba na KiM. ''Ne bih spekulisala o… »

Visković: Savet bezbednosti neće odobriti povlačenje Kfora

B92 13.05.2021
Bez saglasnosti Saveta bezbednosti UN nije moguće ispuniti zahtev za povlačenje Kfora sa Kosova, kaže za Kosovo onlajn profesor Ivo Visković. Visković ističe da je pitanje povlačenja Kfora sa Kosova u ovom trenutku taktički potez i probni balon i… »

Jelena Milić o povlačenju KFOR sa KiM: To bi bila velika greška, ta misija je ključna za zaštitu Srba na Kosmetu

Kurir 13.05.2021
Osnivač Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić ocenila je danas da bi povlačenje snaga KFOR-a sa Kosova i Metohije bila ''velika greška'' jer je ta misija, kako kaže, ključna za zaštitu Srba na KiM. ''Ne bih spekulisala o tome koja bi… »

Vučić: "Jedna velika sila će tražiti povlačenje Kfora i Unmika"

B92 13.05.2021
Beograd -- Imam informaciju, obaveštajnu, koja me brine, a to je da će jedna velika sila zatražiti povlačenje Kfora i misije Unmik sa Kosova, rekao je predsednik Srbije. "To bi bila katastrofa za nas i ne znam da li ste svesni šta bi to značilo… »

"Ako se zatraži povlačenje Kfora..."

B92 13.05.2021
Beograd -- Bivši diplomata Zoran Milivojević kaže da povlačenje Kfora sa KiM, o čemu je danas govorio predsednik Srbije, nije moguće bez saglasnosti Ujedinjenih nacija. Milivojević je za Kosovo onlajn naglasio i da bi povlačenje mirovne misije sa… »

Vučić: Jedna velika sila kreće u zvanično traženje povlačenja KFOR-a i UNMIK-a

Slobodna Evropa 13.05.2021
"Srbija je iz obaveštajnih izvora dobila informaciju da će jedna od velikih sila uskoro krenuti u zvanično traženje povlačenja snaga KFOR-a i UNMIK-a sa Kosova", rekao je novinarima predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je rekao da ne može da… »

Vučić: Trostruko veći broj vakcinisanih

Nova 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je trostruko uvećan broj vakcinisanih građana, nakon najave da će država finansijski stimulisati vakcinaciju. “Mi smo u poslednjih šest dana uspeli da uvećamo brojeve onih koji se… »

Vučić: Plate rastu na 600 evra, MMF predviđa rast BDP od 6%

Nova 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas novinarima najnoviju prognozu MMF-a za Srbiju prema kojoj će rast BDP-a u 2021. godini iznositi šest odsto. „Izuzetno sam ponosan najvnovijom prognozom, koju sam dobio sinoć oko 22 ili 22.30 sati… »

Osmani, Đukanović, Milanović: Vučić sutra sa Pahorom, u nedelju ide u Sloveniju: "Biće interesantno"

Blic 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da ga narednih dana čeka niz važnih susreta, a da već sutra u Beograd dolazi slovenčki predsedniki Borut Pahor. - Pahor dolazi sutra, u nedelju treba da idem u Sloveniju gde će biti zvanični sastanci… »

Vučić: Jedna velika sila traži povlačenje Kfora i Unmika, to bi bila katastrofa

RTS 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će jedna od velikih sila tražiti povlačenje Kfora i Unmika sa KiM i ocenio da bi to bila katastrofa za sve. Vučić je rekao da će o tome pokušati da razgovara sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom… »

Vučić: Dobili smo informaciju da će jedna velika sila uskoro tražiti povlačenja Unmika i Kfora

Pravda 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica u prostoru kasarne "Dedinje". Sa njim je u obilasku i ministar odbrane, Nebojša Stefanović, koji je rekao da su se pripadnici… »

Vučić: Jedna velika sila traži povlačenje Kfora i Unmika

Dnevnik 13.05.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će jedna od velikih sila tražiti povlačenje Kfora i Unmika s KiM i ocenio da bi to bila katastrofa za sve nas. On je novinarima u kasarni Dedinje rekao da će o tome pokušati da razgovara sa… »

Vučić: Utrostručen odziv za vakcinaciju

Vesti online 13.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je u poslednjih šest dana došlo do utrostručenja broja dnevno vakcinisanih. Vučić je, nakon obilaska punkta za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica u kasarni… »

Velika sila tražiće povlačenje Kfora i Unmika sa Kim: Predsednik Vučić - "To me brine - pokušaću da razgovaram sa…

Večernje novosti 13.05.2021
Foto: Printskrin Tom prilikom predsednik je izjavio: - Dobili smo informaciju da jedna od velikih sila će uskoro tražiti povlačenje Kfora i Unmika sa Kim. To je ono što me veoma brine. Pričaću sa Stoltenbergom o tome - rekao je predsednik. Sa… »

Vesti dana »