Повезане вести
Марковић Палма: Тепић, мораш у затвор због свих лажи које си изнела против мене
Н1 Инфо 13.05.2021
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма потврдио је за ТВ Пинк да је спреман да да изјаву полицији о свим наводима које је изнела потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, које је назвао лажима, и замолио… »
Нови кораци у афери палма: Марковић данас даје изјаву у полицији
Курир 13.05.2021
БЕОГРАД - Лидер јединствене Србије најавио је јутрос гостујући на ТВ да ће данас дати изјаву у полицији. Он је поручио и да "Мариника Тепић свакодневно наставља са патолошким лажима." - Она је јуче на конференцији за новинаре… »
Тепић: За мене је шок што је идентитет једне од малолетница открила њена мајка
Данас 12.05.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да „никада не би јавно открила ко су малолетнице чије се наге фотографије и снимци налазе на телефонима Палминих најближих сарадника“, као и да је за… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 54 минутајош 10 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 49 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана