Повезане вести

Дејан Давидовац за "Новости": Никад ми се не тресе рука и то је добра ствар, поређење са Бодирогом је нереално

Дејан Давидовац за "Новости": Никад ми се не тресе рука и то је добра ствар, поређење са Бодирогом је нереално

Вечерње новости 13.05.2021
ФОТО: КК Црвена звезда У најизазовнијим моментима треће полуфиналне утакмице са Игокеом (76:53), 26-годишњи Зрењанинац у дресу Звезде надвио се над екипом као добри дух. Војвођанским "пожури полако" маниром, уклонио је из игре… »
Давидовац: Ипак је то само игра

Давидовац: Ипак је то само игра

Спортски журнал 13.05.2021
Дејан Давидовац, ас Црвене звезде, о притиску, импресивном издању у мајсторици серије са Игокеом и финалу против Будућности. Шта је за друге притисак, за Дејана Давидовца је додатни мотив. Ко то раније није знао, имао је прилику… »
Звездин Бодирога? Кад је важно, не дрхти му рука!

Звездин Бодирога? Кад је важно, не дрхти му рука!

Спортске.нет 13.05.2021
Кошаркаши Црвене звезде су убедљивом победом у мајсторици елиминисали Игокеу и пласирали се у финале плеј-офа АБА лиге, где ће се за титулу борити са екипом подгоричке Будућности. Најзаслужнији за такав епилог у мечу одлуке… »
Давидовац: Лепо звуче поређења са Бодирогом, али...

Давидовац: Лепо звуче поређења са Бодирогом, али...

Дневник 13.05.2021
БЕОГРАД: Никада нисам играо под притиском, стресом, не тресе ми се рука, што је добра ствар, рекао је кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац коментаришући свој одличан учинак у мејсторици полуфинала плеј-офа АБА лиге у којој су… »

Вести дана »