Повезане вести

Наставља се препуцавање Милановић одговара Пленковићу: Он је кркао бозу и густи са шлагом, ја сам пио пиво и виски

Наставља се препуцавање Милановић одговара Пленковићу: Он је кркао бозу и густи са шлагом, ја сам пио пиво и виски

Курир 13.05.2021
У финишу предизборне кампање за локалне изборе у Хрватској председник и премијер, Зоран Милановић и Андреј Пленковић, заоштравају вербална препуцавања о разним питањима, а последњих месеци посебно о избору председника… »
Пленковић и Милановић наставили да се препуцавају: Ко крка бозу и кремшните, а ко пије пиво и виски?

Пленковић и Милановић наставили да се препуцавају: Ко крка бозу и кремшните, а ко пије пиво и виски?

Телеграф 13.05.2021
Двојица највиших хрватских државника су свакодневно на терену и готово непрекидно размењују увреде. У финишу предизборне кампање за локалне изборе у Хрватској председник и премијер, Зоран Милановић и Андреј Пленковић… »
Ко "крка" кремпите и бозу, а ко пије пиво и виски: Заоштравају се вербална пепуцавања Милановића и Пленковића

Ко "крка" кремпите и бозу, а ко пије пиво и виски: Заоштравају се вербална пепуцавања Милановића и Пленковића

Србија данас 13.05.2021
У финишу предизборне кампање за локалне изборе у Хрватској председник и премијер, Зоран Милановиц́ и Андреј Пленковиц́, заоштравају вербална препуцавања о разним питањима, а последњих месеци посебно о избору председника… »

Вести дана »