Povezane vesti
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Nova 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Zaječarsko pivo ponelo priznanje "Miljenik potrošača"
RTS 13.05.2021
"Zaječarsko", brend kompanije Hajneken Srbija, osvojilo je priznanje "Miljenik potrošača", u kategoriji "Pivo" u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju tradicionalno već 12 godina organizuje udruženje "Moja Srbija" uz podršku Grada Beograda… »
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Glas Zaječara 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Vesti dana »
RIK usvojila birališta u inostranstvu koje je predložilo MSP, oštre kritike na manjak argumenata
N1 Info pre 8 minutajoš 26 povezanih
Deficit budžeta 98,4 milijardi dinara, u ministarstvu kažu bolje od budžetskog plana za 78 milijardi
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Danas i do 28 stepeni, a Srbija osvanula u minusu! Čak u 4 grada bilo ispod nule (foto)
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
Ružan potez Medvedeva tokom meča sa Đokovićem: Rugao se Noletu zbog zdravstvenih problema
Dnevnik pre 9 minutajoš 31 povezana
Ubistvo dvojice gardista u Topčideru: 'Progovoriće kad padnu u smrtnu postelju'
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih