Povezane vesti
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Nova 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada… »
Zaječarsko pivo ponelo priznanje "Miljenik potrošača"
RTS 13.05.2021
"Zaječarsko", brend kompanije Hajneken Srbija, osvojilo je priznanje "Miljenik potrošača", u kategoriji "Pivo" u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju tradicionalno već 12 godina organizuje udruženje "Moja Srbija" uz podršku Grada Beograda… »
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Glas Zaječara 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada… »
Vesti dana »
U teškom, ali stabilnom stanju: Evo kako su dvoje povređenih posle mesec dana od nesreće u Novom Sadu
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
(FOTO / VIDEO) Radnici Čistoće peru crvenu farbu sa Trga slobode posle protesta građana: Reagovala policija nakon manjeg incidenta
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Na Kopaoniku 36 centimetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
N1 Info pre 38 minutajoš 29 povezanih
Uživo Kijev pod udarima ruskih bespilotnih letelica! Novi napad na Dnjepar!
Alo pre 1 satjoš 24 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 10 satijoš 20 povezanih