Povezane vesti
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Nova 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Zaječarsko pivo ponelo priznanje "Miljenik potrošača"
RTS 13.05.2021
"Zaječarsko", brend kompanije Hajneken Srbija, osvojilo je priznanje "Miljenik potrošača", u kategoriji "Pivo" u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju tradicionalno već 12 godina organizuje udruženje "Moja Srbija" uz podršku Grada Beograda… »
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Glas Zaječara 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Vesti dana »
TOK podigao optužni predlog protiv ministra kulture u slučaju Generalštab
Beta pre 27 minutajoš 24 povezane
Tokom vikenda uhapšen 81 vozač u Crnoj Gori: Bahati pojedinci vozili pijani, drogirani i odbijali da se testiraju na psihoaktivne supstance i alkohol
RINA pre 1 satjoš 31 povezana
Kremlj: Garancije da Kijev neće pristupiti NATO-u – ključno pitanje; Moskva otvorena za mir
Sputnik pre 16 minutajoš 33 povezane
Holivudski reditelj Rob Rajner i njegova supruga Mišel pronađeni mrtvi u kući u Los Anđelesu
BBC News pre 42 minutajoš 59 povezanih