Povezane vesti
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Nova 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Zaječarsko pivo ponelo priznanje "Miljenik potrošača"
RTS 13.05.2021
"Zaječarsko", brend kompanije Hajneken Srbija, osvojilo je priznanje "Miljenik potrošača", u kategoriji "Pivo" u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju tradicionalno već 12 godina organizuje udruženje "Moja Srbija" uz podršku Grada Beograda… »
Zaječarsko ponelo priznanje „Miljenik potrošača“
Glas Zaječara 13.05.2021
Zaječarsko, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo… »
Vesti dana »
Jokićev moćni tripl-dabl za nestvaran preokret i devetu pobedu u nizu
Sputnik pre 2 minutajoš 19 povezanih
Izveštaj: Novi iranski vrhovni vođa Modžtaba Hamnei u teškom stanju u gradu Kom
RTV pre 23 minutajoš 11 povezanih
VIDEO: Artemis II uspešno prošao drugom stranom Meseca - astronauti se vraćaju kući
Radio 021 pre 18 minutajoš 7 povezanih
Nakon 25 stepeni stiže drastična promena vremena: Oglasio se RHMZ, mraz će okovati Srbiju, a evo gde će pasti sneg na Uskrs
Dnevnik pre 18 minutajoš 10 povezanih
Danas obeležavamo Blagovesti: Brojni običaji vezani za ovaj praznik, evo šta je dobro započeti na ovaj dan
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih