Повезане вести
Одбио репрезентацију, па се покајао и извинио Хрватској
Нова 13.05.2021
"Донео сам погрешну одлуку, испао сам наиван. Ако ме Савез буде желео, бићу на располагању", рекао је млади хрватски фудбалер Борна Соса. Он је недавно поднео захтев за добијање немачког држављанства, са жељом да заигра за… »
Соса се САД извињава: Испао сам наиван, бићу Хрватској на располагању
Вечерње новости 13.05.2021
Фото: ЕПА Он је недавно поднео захтев за добијање немачког држављанства, са жељом да заигра за Немачку, али на том путу спречио га је статут ФИФА по коме је морао да има држављанство у тренутку када је први пут играо за… »
Хрват обрнуо причу - сада понизно моли за опроштај! Соса у сосу - погрешио сам, био сам наиван
Мондо 13.05.2021
Јако брзо се све изокрене, био је горд, сад је понизан. Јако брзо се све изокрене, био је горд, сад је понизан Борна Соса је хрватски фудбалер који се нашао у медијима када је објавио да је због срца одлучио да обуче дрес Немачке… »
Млади Хрват желео да игра за Немачку, сад се ''искрено извињава''!
Спортске.нет 13.05.2021
Леви бек немачког Штутгарта Борна Соса недавно је донео одлуку да убудуће наступа за репрезентацију Немачке, иако је у млађим категоријама, све до пре неколико месеци наступао за Хрватску. Међутим, појавио се проблем јер је Соса… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 6 сатијош 29 повезаних
Министарка грађевинарства: Током дана стигло 14.000 пријава за легализацију
Недељник пре 12 минутајош 125 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 47 минутајош 64 повезане