Повезане вести

Израел гађао једно од упоришта хамаса: Гомила се војска на граници, и банку сравнили са земљом видео

Израел гађао једно од упоришта хамаса: Гомила се војска на граници, и банку сравнили са земљом видео

Курир 13.05.2021
Израелска војска гомила снаге дуж границе са појасом Газе како би се припремила за копнену операцију, изјавио је војни портпарол Хидаи Зилберман. "Искористићемо их када ми одлучимо. Иницијатива је наша и време је на нашој… »
Израел гомила војску за копнену операцију у Гази

Израел гомила војску за копнену операцију у Гази

Нови магазин 13.05.2021
Израелска војска гомила снаге дуж границе са појасом Газе како би се припремила за копнену операцију, изјавио је војни портпарол Хидаи Зилберман. "Искористићемо их када ми одлучимо. Иницијатива је наша и време је на нашој… »
Израел гомила војску дуж Газе, могућа копнена операција

Израел гомила војску дуж Газе, могућа копнена операција

Нова 13.05.2021
Израелска војска гомила снаге дуж границе са појасом Газе како би се припремила за копнену операцију, изјавио је војни портпарол Хидаи Зилберман. „Искористићемо их када ми одлучимо. Иницијатива је наша и време је на нашој… »
Израелски тенкови се групишу на граници са Појасом Газе: Трупе проучавају терен - разматра се копнена војна операција (видео)

Израелски тенкови се групишу на граници са Појасом Газе: Трупе проучавају терен - разматра се копнена војна операција (видео)

Вечерње новости 13.05.2021
Фото: Принтсцреен Високи дипломатски извор рекао је да је копнена операција могућ одговор на ракетне напад из Појаса Газе, објавио је Канал 12, преноси Харец. Како је додао, војска је захтевала такву акцију, а тај захтев тренутно… »

Вести дана »