Povezane vesti
Milan St. Protić: Znalo se za Palmine žurke, zvali su i mene
Nova 13.05.2021
“Znao sam za Palmine žurke i šta se na njima dešava, kao i ko je tamo išao. Ja nisam odlazio na njegove proslave, mada sam imao pozive”, rekao je za Nova.rs, istoričar i bivši ambasador naše zemlje u Sjedinjenim Američkim Državama, Milan St. Protić… »
Milan St. Protić: Znalo se za žurke Dragana Markovića Palme, zvali su i mene
N1 Info 13.05.2021
“Znao sam za Palmine žurke i šta se na njima dešava, kao i ko je tamo išao. Ja nisam odlazio na njegove proslave, mada sam imao pozive”, rekao je za Nova.rs, istoričar i bivši ambasador naše zemlje u Sjedinjenim Američkim Državama, Milan St. Protić… »
Vesti dana »
Tramp otkrio karte za Bliski istok: "Hoću hirurški precizne napade na Hezbolah, a sa Iranom hoću novi, tvrđi dogovor!"
Kurir pre 57 minutajoš 47 povezanih
Drama u Izraelu na meču Vase Micića: Srbin blistao, prekinuli ga vazdušni napadi! Alarmantna situacija!
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
"Rekao si da nikad neću osvojiti grend slem": Zverev se uživo u programu obratio Amerikancu, nastao je muk
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Vanredni izbori na KiM – Elek: Srpska lista osvojila deset mandata; Simić: Opet pokušavaju da nam oduzmu jedno mesto
RTS pre 24 satajoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 16 satijoš 1 povezana