Povezane vesti

Počinje uređenje Petog parkića

Politika 14.05.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić izjavio je danas da počinje uređenje Petog parkića na Lionu. Radovi će početi u ponedeljak, 17. maja, i trajaće do kraja septembra, tako da će građani tog dela Beograda posle 13 godina konačno dobiti… »

Da li će nam grad ponovo biti raskopan? Počelo bušenje centra Beograda evo do kada će trajati i šta je razlog: Svi detalji…

Blic 14.05.2021
Istražno bušenje za potrebe izgradnje metroa počelo je pre tri dana, i to uz sam Trg republike, na prostoru parka preko puta Doma Vojske Srbije. Sa tim se na različitim lokacijama širom grada nastavlja sve do 15. juna ove godine. Da li će radovi na… »

Počinje uređenje Petog parkića posle 13 godina od protesta

Blic 14.05.2021
Uređenje Petog parkića na Lionu počinje u ponedeljak, 17. maja, a trajaće do kraja septembra, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje grada Beograda. Prošlog oktobra, u Skupštini Grada Beograda održan je sastanak gradskih vlasti sa… »

Od 17. maja počinje uređenje Petog parkića

Danas 14.05.2021
Radovi na uređenju Petog parkića na Lionu počinju u ponedeljak, 17. maja i trajaće do kraja septembra, najavio je jutros zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je, u jutarnjem programu Studija B, da ispunjava ono što je obećao na sastanku koji je… »

Vesić najavio uređenje još jednog parka

B92 14.05.2021
"Počinje uređenje Petog parkića na Lionu kako sam obećao na sastanku koji sam održao prošlog oktobra u Skupštini Grada Beograda sa građanima", izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da radovi počinju u ponedeljak, 17. maja, a… »

Uređenje Petog parkića na Lionu: Radovi počinju u ponedeljak

Kurir 14.05.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da počinje uređenje Petog parkića na Lionu. Vesić je, gostujući u jutarnjem programu Studija B, rekao da radovi počinju u ponedeljak, 17. maja, i da će trajati do kraja septembra, tako… »

Vesti dana »