Повезане вести
„Лалатовићу је требало да дамо отказ пре четири месеца“
Н1 Инфо 14.05.2021
Председник Војводине Драгољуб Самарџић критиковао је одлазећег шефа стручног штаба Ненада Лалатовића. „Војводина му није дала отказ, једноставно, сам се одлучио на тај потез. Искрено, требало је да га отерамо још пре четири… »
„Требало је да отерамо Лалатовића пре четири месеца“
Нова 14.05.2021
Председник ФК Војводина, Драгољуб Самарџић, у интервјуу за Политику је јавно критиковао одлазећег шефа струке Ненада Лалатовића. „Војводина му није дала отказ, једноставно, сам се одлучио на тај потез. Искрено, требало је да га… »
Председник Војводине о лалатовићу: Требали смо раније да се растанемо!
Хот спорт 14.05.2021
Ненад Лалатовић у овој сезони водио је екипу Војводине а пред крај првенства растао се са Вошом и у потрази је за новим ангажманом. Председник Војводине Драгољуб Самарџић објаснио је читаву ситуацију. „Војводина му није дала… »
Председник Војводине о Лалатовићу: Требало је раније да га отерамо
Вести онлине 14.05.2021
Управа Војводине на челу са председником Драгољубом Самарџићем, одлучила је да не понуди продужетак сарадње темпераментном стручњаку, упркос одличним резултатима у две сезоне. Лалатовић је неколико пута имао јавне иступе… »
Лалатовић опет шокирао челнике Војводине?!
Спортске.нет 14.05.2021
Ненад Лалатовић приводи крају своју мисију у Војводини, која је генерално била врло успешна, али сада већ извесни растанак дочекује у веома мучној атмосфери. Током пролећа Лалатовић је у више наврата јавно критиковао део клупског… »
Лалатовића је требало да отерамо пре 4 месеца: Није долазио на тренинге и конференције, радио је шта је хтео
Вечерње новости 14.05.2021
Фото: Фк Војводина - Војводина му није дала отказ, једноставно, сам се одлучио на тај потез. Искрено, требало је да га отерамо још пре четири месеца, када се озбиљно мешао у посао управе, људи који воде Војводину. Остала су још… »
Председник Војводине: Лалатовића је требало да отерамо пре четири месеца
Моззарт спорт 14.05.2021
“Озбиљно се мешао у посао упаве... Прошле недеље није долазио на тренинге“, каже Драгољуб Самараџић. Директан у комуникацији и преко границе копроративне пристојности. Због тога је Ненад Лалатовић и симпатичан просечном… »
Лалатовића је требало да отерамо пре 4 месеца: Није долазио на тренинге и конференције, радио је шта је хтео!
Мондо 14.05.2021
Председник Војводине се огласио поводом одлуке клуба да не продужи сарадњу с тренером првог тима. Председник Војводине се огласио поводом одлуке клуба да не продужи сарадњу с тренером првог тима. Ненад Лалатовић више неће бити… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане