Povezane vesti

Uradio mi intervenciju koju nisam tražio, mogao sam da umrem: Ispovest Beograđanina iz ordinacije lažnog hirurga

Uradio mi intervenciju koju nisam tražio, mogao sam da umrem: Ispovest Beograđanina iz ordinacije lažnog hirurga

Mondo 14.05.2021
Beograđanin opisao svoje iskustvo u "ordinaciji" mesara koji se predstavljao kao estetski hirurg. Beograđanin opisao svoje iskustvo u "ordinaciji" mesara koji se predstavljao kao estetski hirurg. Klinika na Terazijama u kojoj je operisao lažni plastični… »
Krivične prijave protiv lažnog hirurga (23) koji je unakazio žene: Klinika u centru Beograda zaključana, on nestao?!

Krivične prijave protiv lažnog hirurga (23) koji je unakazio žene: Klinika u centru Beograda zaključana, on nestao?!

Mondo 14.05.2021
Poznata zagrebačka advokatica preuzela je slučajeve žrtava "hirurga" koji se školovao za mesara, i s majkom cvećarkom radio estetske intervencije. Poznata zagrebačka advokatica preuzela je slučajeve žrtava "hirurga" koji se školovao za mesara, i s majkom… »
Protiv lažnog hirurga iz Beograda 3 krivične prijave: Pacijentkinje javno pokazale kako su unakažene

Protiv lažnog hirurga iz Beograda 3 krivične prijave: Pacijentkinje javno pokazale kako su unakažene

Telegraf 14.05.2021
Sava ima samo 23 godine, struka upozorava da nije bilo moguće da završi specijalizaciju. Protiv Save K. (23) koji je u proteklom periodu označen kao maser koji je u svojoj navodno divljoj ordinaciji u samom centru Beograda vršio estetske intervencije… »

Vesti dana »