Повезане вести

Абас позвао САД и УН да зауставе Израел

Абас позвао САД и УН да зауставе Израел

Слободна Европа 14.05.2021
Палестински председник Махмуд Абас осудио је 14. маја "брутална убиства" Палестинаца услед ескалације сукоба у појасу Газе, на Западној обали и у Јерусалиму. Палестинско председништво саопштило је да је израелска влада "у… »
Кабул: Више од 12 погинулих у експлозији у џамији

Кабул: Више од 12 погинулих у експлозији у џамији

РТВ 14.05.2021
КАБУЛ - Најмање 12 особа погинуло је данас, а 15 их је повређено у експлозији у џамији на северу Кабула, саопштила је авганистанска полиција. Како је наведено, међу погинулима је и имам Мофти Најман. Представник полиције… »
У бомбашком нападу на џамију у Кабулу погинуло 12 верника

У бомбашком нападу на џамију у Кабулу погинуло 12 верника

Данас 14.05.2021
У бомбашком нападу на џамију у Кабулу данас је погинуло 12 верника, саопштила је авганистанска полиција. Бомба је експлодирала током молитве, а међу мртвима је и имам џамије у северном делу Кабула. У експлозији је рањено 15… »
Масакр у авганистанској џамији: У експлозији страдало 12, укључујући и имама! Бомба прекинула почетак молитве! Фото

Масакр у авганистанској џамији: У експлозији страдало 12, укључујући и имама! Бомба прекинула почетак молитве! Фото

Курир 14.05.2021
Број погинулих авганистанској џамији у бомбашком нападу током молитве у Кабулу скочио је на 12, саопштила је авганистанска полиција. Портпарол Фердавс Фарамарз рекао је да је имам џамије међу мртвима, додајуц́и да је рањено… »
Масакр у џамији: Експлозија прекинула молитву, погинуло дванаест особа (фото)

Масакр у џамији: Експлозија прекинула молитву, погинуло дванаест особа (фото)

Блиц 14.05.2021
Најмање 12 људи погинуло је од експлозије у једној џамији у Кабулу, главном граду Авганистана, саопштили су званичници. Полицијски портпарол Фердус Фарамарз рекао је да је међу погинулима и имам, те да је рањено још 15 особа… »
Експлозија у џамији код Кабула, десетине мртвих и рањених

Експлозија у џамији код Кабула, десетине мртвих и рањених

РТС 14.05.2021
У екплозији која је постављена у џамији у Шакар Дару у Авганистану погинуло је најмање 12 људи док су десетине повређене, јављају авганистански медији позивајући се на локалне званичнике. Представник полиције саопштио је да… »
Кабул: Дванаест погинулих у експлозији бомбе

Кабул: Дванаест погинулих у експлозији бомбе

Ал Јазеера 14.05.2021
Бомба је експлодирала током молитве, а међу мртвима је и имам џамије у сјеверном делу пријестолнице Афганистана. У бомбашком нападу на џамију у Кабулу данас је погинуло 12 вјерника, саопћила је афганистанска полиција, преноси… »
Масакр у авганистанској џамији: У експлозији десетине мртвих и рањених

Масакр у авганистанској џамији: У експлозији десетине мртвих и рањених

Вечерње новости 14.05.2021
Фото: Тањуг/АП Пхото Представник полиције саопштио је да је у џамију био постављен експлозив, преноси АП. За сада нико није преузео одговорност за напад, а полиција је саопштила да је истрага у току. Тхе брутал кабул админ… »

Вести дана »