Povezane vesti
"Mnogo patnje": Princ Hari dao emotivnu ispovest: "Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo vrta"
Blic 14.05.2021
Princ Hari je izjavio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu decu. - Mislim da ne bismo smeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo, ali svakako kada je reč o roditeljstvu, ako sam iskusio neki… »
Princ Hari: Hoću da prekinem ciklus bola i patnje
Nova 14.05.2021
Princ Hari je izjavio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu decu. „Mislim da ne bismo smeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo, ali svakako kada je reč o roditeljstvu, ako sam iskusio neki… »
Vesti dana »
Haos u Prištini i tokom noći zbog presude Tačiju: Kamenicama i pirotehnikom gađali sedište Euleksa, zapalili deo zgrade
Blic pre 4 minutajoš 14 povezanih
Stiže vremenski preokret i nikad luđi finiš leta. Meteorolozi upalili alarme za Srbiju, evo kakav nas obrt čeka iz dana u dan!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Predsednik Rusije predstavio parlamentarne izbore kao simbol jedinstva i doprinos pobedi u ratu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
SAD moraju biti pripravne i za bitke oko - Meseca, rekao šef Združenog generalštaba SAD
Beta pre 7 satijoš 2 povezane
Ed Širan zbog skandala s turnejom izgubio 100.000 pratilaca na Instagramu
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane