Povezane vesti

Brnabićeva: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Politika 14.05.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative „Sejf ivents Srbija” o uslovima održavanja događaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i… »

Brnabić: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Novi magazin 14.05.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Sejf ivents Srbija" (Safe Events Serbia) o uslovima održavanja dogadjaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak… »

Od ovog datuma ćemo moći na koncerte i festivale? Održan važan sastanak u Vladi Srbije

Mondo 14.05.2021
Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i manifestacija važan za oporavak muzičke i ”ivent” industrije, privrede, ali i normalizaciju života. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i manifestacija važan za… »

Brnabić: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Danas 14.05.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative „Sejf ivents Srbija“ (Safe Events Serbia) o uslovima održavanja dogadjaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je… »

Brnabić s predstavnicima ivent industrije o festivalima

RTV 14.05.2021
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Safe Events Serbia" o uslovima održavanja događaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i… »

Brnabić: Predlog da se od 21. juna omoguće koncerti i festivali

Nedeljnik 14.05.2021
Profimedia Sledeće nedelje Kriznom štabu za borbu protiv koronavirusa biće iznet predlog da se od 21. juna, Svetskog dana muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala ako budu ispunjeni određeni uslovi, saopšteno je iz… »

Brnabić: Predlog da se od 21. juna omoguće koncerti i festivali – uz uslove

N1 Info 14.05.2021
Sledeće nedelje Kriznom štabu za borbu protiv koronavirusa biće iznet predlog da se od 21. juna, Svetskog dana muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala ako budu ispunjeni određeni uslovi, saopšteno je iz Vlade… »

Predstavnici ivent industrije spremaju predlog za krizni štab: Od ovog datuma možemo na koncerte i festivale? Evo koji su…

Kurir 14.05.2021
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Safe Events Serbia" o uslovima održavanja događaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i… »

Vesti dana »