Повезане вести
Кисић Тепавчевић: Радимо на побољшању система социјалне заштите
Нови магазин 14.05.2021
Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да је њено министарство покренуло процес израде низа стратешких докумената који имају за циљ да побољшају систем социјалне… »
Кисић Тепавчевић: Радимо на побољшању система социјалне заштите
Н1 Инфо 14.05.2021
Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је да је њено министарство покренуло процес израде низа стратешких докумената, који имају за циљ да побољшају систем социјалне… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 50 минутајош 2 повезане

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 45 минутајош 1 повезана

(Мапе) кинески модел каже: Биће ово хладна зима са пуно снега! Поларни вртлог се необично развија, а једно је сигурно - стиже нагло захлађење
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Валентан Вашеро поражен у Базелу после сензационалне титуле на мастерсу у Шангају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана