Povezane vesti

Užas na Voždovcu: Pijan vezao psa za gelender, a on izujedao 3 prolaznika

Kurir 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je iz MUP Srbije. Sumnja… »

U Beogradu otkrivena laboratorija marihuane, osumnjičeni gajio čak 70 stabala FOTO

B92 15.05.2021
Pripadnici MUP-a u Beogradu, Grupa za borbu protiv droga, u saradnji sa Interventnom jedinicom, otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane. Uhapsili su I. R. (1976) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Hapšenje u Kladovu zbog iznude

B92 15.05.2021
Pripadnici MUP-a u Kladovu uhapsili su L. O. (1997) i D. S. (1993) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. Osumnjičeni se terete da su, juče u večernjim satima u okolini Kladova, uz pretnju puškama od… »

Racija u Beogradu na zvezdari: Pronađena laboratorija marihuane, zaplenjeno 70 biljaka (video)

Kurir 15.05.2021
Policija je otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila I.R. (45) iz Beograda zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Prilikom pretresa stana uhapšenog, u beogradskoj… »

Pokušali da otmu priznanice u vrednosti od 80.000 evra

Nova 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su L. O. (24) i D. S. (28) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. Osumnjičeni se terete da su, juče u večernjim satima u okolini Kladova, uz pretnju puškama od… »

Uz pretnju puškama uzeli ugovore i priznanice vrednosti 80.000 evra: U Kladovu uhapšena dvojica mladića

Kurir 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su L. O. (1997) i D. S. (1993) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda. Osumnjičeni se terete da su, juče u večernjim satima u okolini Kladova… »

Beograd: Pronadjena laboratorija za proizvodnju marihuane na Zvezdari

Novi magazin 15.05.2021
Policija je otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila I.R. (45) iz Beograda zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Prilikom pretresa stana uhapšenog, u beogradskoj… »

Pas ujeo tri osobe na Voždovcu, sledi krivična prijava protiv vlasnika

N1 Info 15.05.2021
Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da će podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (45), zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti. Kako se navodi u saopštenju MUP, sumnja se da je on u subotu, u vidno… »

Nastavak akcije "Gnev": Zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni iz Leskovca

B92 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije “Gnev”, zaplenili su 345,4 grama amfetamina i uhapsili E. Lj. (2002) iz ovog grada. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Priveden, jer je u stanu gajio marihuanu

Nova 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. R. (1976) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana… »

Pijan vezao psa za gelender, životinja izujedala troje ljudi: Uhapšen muškarac na Voždovcu zbog izazivanja opšte opasnosti

Blic 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetpetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je… »

Policija u stanu na Zvezdari otkrila laboratoriju sa 70 stabljika marihuane

Beta video 15.05.2021
BEOGRAD - Grupa za borbu protiv droga MUP-a Beograd, u saradnji sa Interventnom jedinicom, otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili I. R. (1976) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

U Beogradu otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane, uhapšena jedna osoba

N1 Info 15.05.2021
Policija je u subotu u Beogradu otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila I. R. (45), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge. Prilikom pretresa stana osumnjičenog, na teritoriji opštine Zvezdara… »

Muškarac pijan vezao psa ispred restorana na Voždovcu, kuče ujelo 3 osobe

Telegraf 15.05.2021
Životinja je bila vezana za gelender, a povređenim osobama ukazana je lekarska pomoć. Muškarac star 45 godina osumnjičen je da je danas ispred jednog restorana na Voždovcu u Beogradu, vezao svog psa za gelender posle čega je životinja ujela tri… »

Leskovac: Uređuje se javna površina u selima

B92 15.05.2021
Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Leskovca, u saradnji sa JKP "Komunalac", Odeljenjem komunalne policije i kompanijom PVV sprovode akciju uređenja i čišćenja javne površine, koja obuhvata i uklanjanje divljih deponija u selu… »

Uhapšen crnogorski državljanin zbog posedovanja heroina

Nova 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su crnogorskog državljanina I. M. (1972), zbog posedovanja jednog kilograma heroina i postojanja osnovane sumnje da je time izvršio krivično delo… »

Vezao psa za gelender, životinja ujela tri prolaznika

Nova 15.05.2021
Policajci u Beogradu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je on danas u vidno alkoholisanom stanju… »

Akcija „Gnev“: Otkrivena laboratorija marihuane na Zvezdari

Nova 15.05.2021
Policajci u Beogradu, Grupa za borbu protiv droga, u saradnji sa Interventnom jedinicom, otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili I. R. (45) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u… »

Uhapšen državljanin Crne Gore, zaplenjen kilogram heroina

Politika 15.05.2021
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

U Leskovcu zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni

B92 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije "Gnev", zaplenili su 345,4 grama amfetamina i uhapsili E. Lj. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje… »

Mladić zatečen kako provaljuje u apoteku u Nišu

Nova 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu sprečili su tešku krađu u jednoj apoteci u tom gradu i zatekli dvadesetogodišnjeg muškarca dok je, kako se sumnja, pokušavao da ukrade novac iz tog objekta, saopšitla je PU Niš. Osumnjičeni se… »

Droga izbačena kroz prozor: Leskovačka policija zaplenila 345 grama afetamina

Večernje novosti 15.05.2021
A.Rovčanin Policija je 13. maja ove godine zaustavila taksi vozilo u kojem je putnik bio E.LJ., koji je potom, kako se sumnja, kroz otvoren prozor izbacio kesu sa narkoticima. Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno… »

Crnogorac uhapšen u Kraljevu: Kilogram heroina sakrio u krovu automobila FOTO

B92 15.05.2021
Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (1972). On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Crnogorac se vozao po Kraljevu sa kilogramom heroina: Pogledajte gde je u "mercedesu" sakrio drogu (video)

Blic 15.05.2021
Policija je na području Kraljeva zaplenila kilogram heroina i uhapsila crnogorskog državljanina I. M. (49) osumnjičenog za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet droge, saopštio je MUP. Policija je pregledom automobila "mercedes" kojim je… »

Uhapšen crnogorski državljanin, policija zaplenila kilogram heroina

N1 Info 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »

Crnogorac uhapšen s kilogramom heroina u automobilu

Nova 15.05.2021
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su crnogorskog državljanina I.M. (1972), u čijem su automobilu pronašli kilogram heroina, saopštio je danas MUP Srbije. Kako se u saopštenju navodi, policija je zaustavila automobil… »

Munjevita AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Crnogorac "pao" u Kraljevu zbog droge, pogledajte šta su našli u kolima (video)

Mondo 15.05.2021
OsumnjičenI će nakon zadržavanja biti priveden nadležnom tužilaštvu. OsumnjičenI će nakon zadržavanja biti priveden nadležnom tužilaštvu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili… »

U Kraljevu uhapšen crnogorski državljanin sa kilogramom heroina

RTV 15.05.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službе za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplеnili su kilogram hеroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (1972), saopštio je mjutros MUP. Policija jе na tеritoriji Kraljеva… »

Crnogorac pao usred Kraljeva s kilogramom HEROINA Policiji nije promaklo nijedno mesto u limuzini evo gde se dosetio da ga…

Kurir 15.05.2021
KRALJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (49). On je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Zaplenjen kilogram heroina Državljanin Crne Gore uhapšen posle velike policijske akcije

Alo 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Zaplenjen kilogram heroina: Državljanin Crne Gore uhapšen posle velike policijske akcije

Večernje novosti 15.05.2021
Foto: Depositphotos Policija je na teritoriji Kraljeva, pregledom automobila „mercedes“ kojim je upravljao osumnjičeni, u krovnoj konstrukciji pronašla pola kilograma heroina i još pola kilograma u prostoru iza radija. Osumnjičenom je određeno… »

Heroin u krovu automobila, uhapšen osumnjičeni

RTS 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su kilogram heroina i uhapsili crnogorskog državljanina I. M. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Vesti dana »