Povezane vesti
Robert Bošković: Umetnicima u Hrvatskoj teže nego u Srbiji
Nova 15.05.2021
Pre godinu i po sam preko moje agentkinje iz Nemačke došao sa CV-jem u Beograd na sastanke. Nakon nekoliko meseci pozvan sam da u Madlenianumu radim "Veselu udovicu" koja je uvrštena u pet najboljih predstava protekle sezone u Srbiji. Radujem se nastavku… »
Žarko Stepanov o mjuziklu "Poslednjih pet godina": Muški i ženski ugao se uvek razlikuju
Blic 15.05.2021
Mjuzikl "Poslednjih pet godina", brodvejski hit, koji je doživeo i svoju holivudsku ekranizaciju 2015. godine, njujorškog kompozitora i tekstopisca Džejsona Roberta Brauna, u režiji Roberta Boškovića, premijerno će biti izveden u subotu, 15. maja od… »
Premijera mjuzikla "poslednjih pet godina": Pred beogradskom publikom večeras na sceni Opere i teatra Madlenijanum
Večernje novosti 15.05.2021
Foto Srđan Bosnić Savremena muzička priča o petogodišnjoj ljubavnoj aferi i braku, izvodi se pod dirigentskom palicom Vesne Šouc i u koreografiji Milice Cerović, a protagonisti su Branislava Podrumac, Žarko Stepanov, te Mina Gligorić i Dimitrije Cincar… »
Vesti dana »
Vučić od svojih pristalica zatražio ubedljivu pobedu na predstojećim lokalnim izborima
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 20 povezanih
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
BBC News pre 1 satjoš 83 povezane
Napadi na Izrael ne prestaju: Srušila se zgrada u Izraelu, Saudijska Arabija napadnuta, Britanija isključuje upotrebu baza na Kipru (video)
Večernje novosti pre 48 minutajoš 36 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Euronews pre 48 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih