Povezane vesti
Tamara Aleksić i Ivana Nikolić: Političarke u „Demokratiji“
Nova 15.05.2021
"To je predstava koju morate pogledati", rekle su glumice Tamara Aleksić i Ivana Nikolić govoreći o komadu "Demokratija" u kom igraju političarke jutros u emisiji "Probudi se" na televiziji "Nova S". Glumice u predstavi „Demokratija“ po tekstu Josifa… »
Glumac Ozren Grabarić: Lepo je biti diktator, makar na sceni
Nova 15.05.2021
Ja jesam zaposlen u pozorištu Gavella, ali nikad nisam razumeo filozofiju - mi smo gavelijanci, ili iz ZKM, ili iz JDP, BDP ili Ateljea. Pozorište nema granica, ni nacionalnosti, ni godina, ni rodova, ni polova. Pozornica je jedna daska, otvorena ploča… »
Intervju Ozren Grabarić: Demokratija danas zvuči kao utopija
Blic 15.05.2021
Demokratija znači individualnu odgovornost svih nas koji tvorimo društvo. Kad razmišljam o korupciji političara danas, razmišljam i o korupciji svakog pojedinca. Jer i pojedinac ima koruptivni faktor, kaže poznati glumac. Premijera „Demokratije“ je u… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 144 povezane

Dodik: Nisam počinio nijedno krivično delo po zakonu, osuđen sam jer se nisam svideo Šmitu i ne prihvatam ga
N1 Info pre 10 minutajoš 49 povezanih

Stanić: Američke carine veliki udar na konkurentnost domaće privrede na tržištu SAD-a
RTV pre 35 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 62 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 35 povezanih