Povezane vesti

Ibrahimović neće igrati na Evropskom prvenstvu

Politika 15.05.2021
STOKHOLM – Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović neće igrati za nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu. Napadač Milana povredio je koleno u duelu sa Juventusom prošle nedelje, a oporavak od povrede trajaće tri sedmice, zbog čega neće… »

Ibrahimović, ipak, ne ide na EURO!

B92 15.05.2021
Zlatan Ibrahimović ipak neće igrati na Evropskom prvenstvu! Napadač Milana je povredio koleno u derbiju sa Juventusom (3:0) prošle nedelje. Ibrahimović nije pokidao ligamente, predviđa se da će oporavak trajati tri nedelje, tačno do početka EURO… »

Tužan dan za švedski fudbal: Zlatan ipak ne ide na EURO

Vesti online 15.05.2021
Samo par sati pošto su italijanski mediji preneli da fudbaler Milana i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović mora na tronedeljni oporavak od povrede kolena, Šveđani su objavili da 39-godišnji veteran na žalost neće biti spreman za predstojeći… »

Tužan dan za švedski fudbal: Zlatan ipak ne ide na EURO 2020

N1 Info 15.05.2021
Samo par sati pošto su italijanski mediji preneli da fudbaler Milana i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović mora na tronedeljni oporavak od povrede kolena, Šveđani su objavili da 39-godišnji veteran na žalost neće biti spreman za predstojeći… »

Ibrahimović neće igrati na Evropskom prvenstvu

Sportski žurnal 15.05.2021
Napadač Milana povredio je koleno u duelu sa Juventusom prošle nedelje, a oporavak od povrede trajaće tri sedmice, zbog čega neće biti spreman da pomogne Švedskoj. Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović neće igrati za nacionlani tim na predstojećem… »

Švedska u neverici: Zlatan Ibrahimović ne ide na Evropsko prvenstvo, a plakao je kada se nedavno vratio u reprezentaciju!

Blic sport 15.05.2021
Čuveni golgeter Zlatan Ibrahimović neće igrati na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Razlog za to je povreda zbog koje je od ovog časa za njega definitivno završena sezona, čija je kruna upravo trebalo da bude "EURO 2020", kako je i dalje zvaničan… »

Povreda je ipak prejaka, Zlatan propušta Evropsko prvenstvo

Nova 15.05.2021
Par sati trajala je nada navijača reprezentacije Švedske i ljubitelja fudbala da će bar još jednom na delu videti Zlatana Ibrahimovića. Ipak, potom su stigle loše vesti. Ibrahimović je tokom derbi meča svog Milana protiv Juventusa (3:0) doživeo… »

Euforija u Švedskoj: Ibrahimović spreman za euro?!

Hot sport 15.05.2021
Napadač Milana povredio je koleno u derbiju sa Juventusom (3:0) prošle nedelje. Delovalo je da je povreda teže prirode, posebo jer je Šveđanin i ranije povređivao isto koleno. Ipak poslednje pregledi pokazali su da nije pokidao prednje ukrštene… »

Dobre vesti za švedsku: Ibrahimović bi trebalo da bude spreman za Evropsko prvenstvo

Večernje novosti 15.05.2021
FOTO: AP Napadač Milana je povredio koleno u derbiju sa Juventusom (3:0) prošle nedelje. U prvi mah je izgledalo da je povreda teže prirode, jer je Ibrahimović i ranije imao problema sa istim kolenom. Međutim, poslednji pregledi su pokazali da nije… »

Dobro je, Zlatan lakše povređen

Sportske.net 15.05.2021
Zlatan Ibrahimović je završio sezonu sa Milanom, ali ne i sa Švedskom. Danas je stigla lepa vest, Zlatanova povreda kolena nije ozbiljnije prirode, ligamenti nisu pukli, samo su istegnuti i zbog toga će morati da pauzira oko tri nedelje. To znači da… »

Ibrahimović obradovao Šveđane, izbegao tešku povredu

Nova 15.05.2021
Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana pauziraće zbog povrede tri nedelje, što znači da će biti spreman za Evropsko prvenstvo narednog meseca. Ibrahimović nema problema sa ukrštenim ligamentima kolena, kao što se sumnjalo posle utakmice sa Juventusom… »

Vesti dana »