Povezane vesti
Sahranjen Božidar Bota Nikolića: Čuvenog filmskog snimatelja i reditelja ispratili na večni počinak, porodica nema od bola…
Kurir 15.05.2021
Čuveni snimatelj i reditelj Božidar Bota Nikolić ispraćen je danas na večni počinak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Sahrani su prisustvovali brojni poštovaoci njegovog rada, a saučešće u kapeli primali su neutešna supruga Žana… »
Andrija Milošević: Boti je bila simpatična moja laž i dao mi je prvu ulogu na filmu!
Kurir 15.05.2021
Popularni glumac u intervjuu za Kurir seća se kako ga je legendarni reditelj Božidar Nikolić pozvao da učestvuje u ostvarenju „U ime oca i sina“, u kojem je stao rame uz rame s čuvenim Batom Stojkovićem. Na dan kad će čuveni reditelj Božidar Bota… »
Vesti dana »
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 35 povezanih
Evroparlamentarci u Novom Sadu, razgovor sa aktivistima i polaganje cveća za žrtve na železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih
(BLOG) „Zajedno uz studente“: Na Trgu Nikole Pašića zborovi, glumci, trkači i studenti, okupljanje u toku i u Pionirskom parku (FOTO)
Danas pre 27 minutajoš 17 povezanih
Vlasnik Hapoela: "Hteo sam Penjaroju, ali nije došao zbog žene! Poraz? Ako je od Srba, u redu..."
Sportske.net pre 22 minutajoš 28 povezanih