Повезане вести

Нико не зна кроз шта сам прошла због кристијана: Станија Добројевић први пут о свему - "Фамилији нисам смела на очи!"

Нико не зна кроз шта сам прошла због кристијана: Станија Добројевић први пут о свему - "Фамилији нисам смела на очи!"

Мондо 15.05.2021
Старлета говорила о односу са актуелним учесником Задруге. Старлета говорила о односу са актуелним учесником Задруге. Станија Добројевић је у емисији "Магазин Ин" први пут јавно говорила о одлажењу на психотерапију на којој је… »
Станија са кнедлом у грлу проговорила о кристијану Нисам мајци могла да изађем на очи, само ја знам кроз шта сам прошла због…

Станија са кнедлом у грлу проговорила о кристијану Нисам мајци могла да изађем на очи, само ја знам кроз шта сам прошла због…

Курир 15.05.2021
Бивша задругарка Станија Добројевић дотакла се свог фамозног односа са Кристијаном Голубовићем, с којим је водила рат који датира од ријалитија "Фарма" у којем су обоје учествовали. - Нисам смела мајци и брату, па и читавој… »
Након ријалитија сам завршила код психијатра: Станија Добројевић никад искренија - "Моја породица је испаштала!"

Након ријалитија сам завршила код психијатра: Станија Добројевић никад искренија - "Моја породица је испаштала!"

Мондо 15.05.2021
Старлета отворено о ријалити каријери. Старлета отворено о ријалити каријери. Станију Добројевић јавност је боље упознала када је постала део ријалити програма, а њено прво појављивање било је у Фарми, након чега је неколико… »
Тражила сам помоћ психијатра Станија Добројевић открила кроз шта је прошла након изласка из ријалитија: Моја породица је…

Тражила сам помоћ психијатра Станија Добројевић открила кроз шта је прошла након изласка из ријалитија: Моја породица је…

Курир 15.05.2021
Сања Маринковић је емисијИ упитала своје гошће да ли су некада потражили помоћ психотерапије након изласка из ријалитија, а онда је Станија Добројевић прва истакла да јесте. Ја јесам, јако тешко сам се носила са разноразним… »

Вести дана »