Povezane vesti
Niko ne zna kroz šta sam prošla zbog kristijana: Stanija Dobrojević prvi put o svemu - "Familiji nisam smela na oči!"
Mondo 15.05.2021
Starleta govorila o odnosu sa aktuelnim učesnikom Zadruge. Starleta govorila o odnosu sa aktuelnim učesnikom Zadruge. Stanija Dobrojević je u emisiji "Magazin In" prvi put javno govorila o odlaženju na psihoterapiju na kojoj je, kako tvrdi završila nakon… »
Stanija sa knedlom u grlu progovorila o kristijanu Nisam majci mogla da izađem na oči, samo ja znam kroz šta sam prošla zbog…
Kurir 15.05.2021
Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević dotakla se svog famoznog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, s kojim je vodila rat koji datira od rijalitija "Farma" u kojem su oboje učestvovali. - Nisam smela majci i bratu, pa i čitavoj familiji da izađem na oči. Taj… »
Nakon rijalitija sam završila kod psihijatra: Stanija Dobrojević nikad iskrenija - "Moja porodica je ispaštala!"
Mondo 15.05.2021
Starleta otvoreno o rijaliti karijeri. Starleta otvoreno o rijaliti karijeri. Staniju Dobrojević javnost je bolje upoznala kada je postala deo rijaliti programa, a njeno prvo pojavljivanje bilo je u Farmi, nakon čega je nekoliko puta bila i deo aktuelne… »
Tražila sam pomoć psihijatra Stanija Dobrojević otkrila kroz šta je prošla nakon izlaska iz rijalitija: Moja porodica je…
Kurir 15.05.2021
Sanja Marinković je emisijI upitala svoje gošće da li su nekada potražili pomoć psihoterapije nakon izlaska iz rijalitija, a onda je Stanija Dobrojević prva istakla da jeste. Ja jesam, jako teško sam se nosila sa raznoraznim novinskim natpisima koji su… »
Vesti dana »
Prve reči Zelenskog o prekidu vatre sa Rusijom: Ima samo jedan uslov za Putina
Mondo pre 18 minutajoš 77 povezanih
(Foto) Odjekuju nove detonacije, projektil ponovo pogodio aerodrom! Novi udar na Rijad, broje se mrtvi, Tramp želi da se priključi ratu?!
Blic pre 33 minutajoš 53 povezane
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 7 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija sprečila ekipu KTV da izveštava sa skupa SNS u Zrenjaninu
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih