Povezane vesti

Uhapšeni napadači koji su pucali na mladića u Bačkoj Palanci

Vesti online 16.05.2021
Novosadska policija uhapsila je napadača koji je sinoć u Bačkoj Palanci pucao na 18. godišnjeg mladića i ranio ga u nogu, kao i mušku osobu koja je bila sa njim u društvu, javili su mediji. Ranjeni mladić oporavlja se u Kliničkom centru Vojvodine… »

Maloletnik hicem iz pištolja ranio u nogu sugrađanina: Mladić (18) zadobio prostrelnu ranu, na sreću van životne opasnosti

Kurir 16.05.2021
Novosadska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se… »

Maloletnik pucao u drugog tinejdžera

B92 16.05.2021
Posle pucnjave u Bačkoj Palanci, policija je uhapsila 17-godišnjaka iz ovog mesta, jer je juče hicem iz pištolja ranio u nogu 18-godišnjeg sugrađanina. Krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška telesna… »

Bačka Palanka: Maloletnik pucao u drugog tinejdžera

Dnevnik 16.05.2021
BAČKA PALANKA: Posle pucnjave u Bačkoj Palanci, policija je uhapsila 17-godišnjaka iz ovog mesta, jer je juče hicem iz pištolja ranio u nogu 18-godišnjeg sugrađanina. Krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela… »

Maloletnik iz Bačke Palanke pištoljem ranio mladića u nogu

N1 Info 16.05.2021
Novosadska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, koji je osumnjičen da je hicem iz pištolja ranio u nogu osamnaestogodišnjeg sugrađanina. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom… »

Uhapšeni osumnjičeni za pucnjavu u Palanci, jedan maloletan

Nova 16.05.2021
Novosadska policija uhapsila je dvojicu mladih napadača koji su sinoć oko 20.00 sati u Bačkoj Palanci pucali na osamnaestogodišnjeg mladića ranivši ga u nogu. Ranjeni mladić oporavlja se u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i život mu nije… »

Ranjen mladić (18) u Bačkoj Palanci: Prišla mu dvojica muškaraca, jedan izvadio pištolj i pucao

Blic 15.05.2021
U Bačkoj Palanci je večeras oko 20 časova ranjen mladić star 18 godina. Novosadska policija traga za napadačem i njegov identitet je poznat, kao i osobe koja je bila sa njim u društvu prilikom napada. Kako nazvanično saznaje 021.rs, ranjeni mladić… »

Ranili mladića (18) u nogu uhapšeni napadači iz bačke palanke

Blic 15.05.2021
Novosadska policija uhapsila je dvojicu mladih napadača koji su večeras oko 20 sati u Bačkoj Palanci pucali na osamnaestogodišnjeg mladića ranivši ga u nogu, nezvanično saznaju "Novosti". Ranjeni mladić oporavlja se u Kliničkom centru Vojvodine u… »

Pucnjava u Bačkoj Palanci: Ranjen mladić (18), policija traga za napadačem

Večernje novosti 15.05.2021
Foto: Depositphotos Novosadska policija traga za napadačem i njegov identitet je poznat, kao i osobe koja je bila sa njim u društvu prilikom napada. Kako nazvanično saznaje 021.rs, ranjeni mladić je zadobio prostrelnu ranu i nalazi se van životne… »

Uhapšeni napadači iz bačke palanke: Ranili mladića (18) u nogu

Večernje novosti 15.05.2021
Foto: Katarina Mihajlović Ranjeni mladić oporavlja se u Kliničkom centru Vojvodine u novom Sadu i život mu nije ugrožen, a mladić za koga se sumnja da je pucao je, prema još nepotvrđenim informacijama – maloletnik. Posle pucnjave napadači su… »

"Pao" diler u Beogradu: Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane (video)

Blic 15.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Grupa za borbu protiv droga, u saradnji sa Interventnom jedinicom, otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili I. R. (45) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Vesti dana »