Повезане вести

Кристијан и Кристина поломили кревет у хотелској соби! Голубовић и његова љубавница незасити: Одзвањали уздаси и из…

Кристијан и Кристина поломили кревет у хотелској соби! Голубовић и његова љубавница незасити: Одзвањали уздаси и из…

Курир 16.05.2021
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић не скидају руке једно са другог. Након данашњег разговора после буђења, они су почели да се ваљају по кревету, а Кристијан је љубио своју љубавницу по стомаку. Када је кренуо да је… »
После жестоке акције разбили кревет! Пукле даске испод Кристијана и певачице док су се ваљали као да нико не гледа!

После жестоке акције разбили кревет! Пукле даске испод Кристијана и певачице док су се ваљали као да нико не гледа!

Мондо 16.05.2021
Све се чуло... Све се чуло... Након што је Кристијан Голубовић синоћ отворио душу и изнео све детаље брака са женом Иваном с којом има ћерку, јутрос је пала најжешћа акција у кревету с певачицом Кристином Спалевић, а нешто… »
Није ми дала да виђам дете у затвору, за станију је стално пребацивала: Кристијан признао да има лош брак и открио све!

Није ми дала да виђам дете у затвору, за станију је стално пребацивала: Кристијан признао да има лош брак и открио све!

Мондо 16.05.2021
Голубовић је јавно испричао баш све о браку са Иваном. Голубовић је јавно испричао баш све о браку са Иваном. Кристијан Голубовић синоћ је оголио душу пред гледаоцима и задругарима и изнео све детаље брака са супругом Иваном… »
Није ми давала да виђам дете! Кристијан у болној исповести открио све детаље из брака са Иваном, како је поднео затвор, а…

Није ми давала да виђам дете! Кристијан у болној исповести открио све детаље из брака са Иваном, како је поднео затвор, а…

Ало 16.05.2021
Водитељ га је затим упитао за период кад је Кристијан био у затвору, а супруга Ивана му није дозволила да види дете. Кристијан Голубовић придружио се Кристини Спалевић, па заједно са њом одговарао на питања новинара, која се… »
Најжешћа акција кристијана и певачице! Тресле се и камере и кревет - "Ноге су ми се укочиле! Тек ће, полако!" (видео)

Најжешћа акција кристијана и певачице! Тресле се и камере и кревет - "Ноге су ми се укочиле! Тек ће, полако!" (видео)

Мондо 16.05.2021
Голубовић се не смирује. Голубовић се не смирује. Након што је Кристијан Голубовић синоћ отворио душу и изнео све детаље брака са женом Иваном с којом има ћерку, пала је још једна акција током ноћи са певачицом Кристином с којом… »

Вести дана »