Povezane vesti
DW: Veliki planovi BioNTecha sa zarađenim milijardama
Al Jazeera 16.05.2021
Njemačka farmaceutska kompanija BioNTech se svojom vakcinom protiv korona virusa uzdigla u sam svjetski farmaceutski vrh – i naučno i finansijski. Njemačka farmaceutska kompanija BioNTech se svojom vakcinom protiv korona virusa uzdigla u sam svjetski… »
Veliki planovi bajonteka Zaradili milijarde na vakcini protiv korone, sada rate na leku protiv opake bolesti
Kurir 16.05.2021
Bajontek se svojim cepivom protiv korone uzdigao u sam svetski farmaceutski vrh - i naučno i finansijski. Ali već razmišlja i o vremenu posle ove pandemije i sprema ogromnu investiciju u Singapuru. U prvom kvartalu prošle godine Bajontek je još beležio… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 2 satajoš 4 povezane