Povezane vesti

ŠOKIRANA, USPELA JE DA KAŽE SAMO JEDNO! Oglasila se Anabela povodom venčanje SVOJE ĆERKE i Marka!

Svet & Skandal 16.05.2021
Danas su Marko Miljković i Luna Đogani izgovorili sudbnonosno „da“ pred matičarem u Opštini Rakovica. Anabela Atijas, Lunina mama, se sada o glasila i bila je iznenađenja saznanjem da je danas udala ćerku. NIŠTA NIJE ZNALA O OVOME! – U crnoj… »

Ne znam da sam udala ćerku, želim to da čujem od nje: Anabela iznenađena tajnim venčanjem Lune i Marka!

Mondo 16.05.2021
Pevačica kaže da Luna sigurno ima razloga zbog čega joj, kako tvrdi, nije rekla. Pevačica kaže da Luna sigurno ima razloga zbog čega joj, kako tvrdi, nije rekla. Luna Đogani i Marko Miljković danas su se tajno venčali u Opštini Rakovica, a kako… »

NEVIĐENI SKANDAL U RESTORANU! Luna i Marko se posvađali na venčanju!

Svet & Skandal 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Međutim, lep povodo nije mogao da prođe bez skandala i incidenta koji su napravili. Naime, kako „Blic“ saznaje Marko je napravio pometnju, jer je mislio da njega snimaju… »

Skandal posle venčanja u restoranu? Marko polio Lunu vodom, pa zbog ovoga izgoreo od besa! Đoganijeva se drži za glavu…

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se u opštini Rakovica, a potom su otišli u restoran da proslave. Ipak, nije sve bilo kako su planirali. Naime, Marko je u jednom trenutku pomislio da ga kamere u restoranu snimaju, iako je u pitanju bilo… »

Skandal posle venčanja! Marko polio trudnu Lunu vodom, otišli iz restorana - ona besna, držala se za glavu! (video)

Mondo 16.05.2021
Nije sve izgleda išlo po planu. Nije sve izgleda išlo po planu. Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se danas, 16. maja, u Opštini Rakovica, a potom su otišli u restoran da proslave, gde je navodno izbila i neočekivana scena. Naime, Marko je u… »

Čudo neviđeno: Luna i Marko sa svadbenog ručka izašli ljuti i besni

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Njih dvoje su sa svadbenog ručka izašli ljuti i besni, a po svemu sudeći oni su se i posvađali u samom restoranu. Podsetimo, kako je "Blic" saznao Marko je napravio pometnju… »

Oglasila se Kija Kockar nakon luninog venčanja: Imala je jasnu poruku koja je sve iznenadila

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Luna je na sebi nosila crnu pamučnu haljinu i beli sako preko i vezala visok rep, dok je Marko bio u košulji, sakou, farmerkama i patikama. Danima unazad priča se o venčanju… »

Luna napravila venčanje bez roditelja: Anabela i Gagi zbunjeni, a oglasio se i Marko Miljković

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Tim povodom se oglasio i mladoženja. - Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo… »

Marko razvukao osmeh od uva do uva! Presrećan i oženjen: Luna Đogani sad mu je žena, a jedan detalj su svi primetili…

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su imali opštinsko venčanje u Rakovici, a potom su se uputili u restoran. Poznati par i bivši rijaliti učesnici nisu želeli da javnost sazna da su stali na ludi kamen, ali su ipak uhvaćeni još otkako su izašli… »

Skandal na venčanju! Marko mislio da ih snimaju u restoranu, divljao, pa polio lunu, a onda su se posvađali

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Međutim, lep povodo nije mogao da prođe bez skandala i incidenta koji su napravili. Naime, kako "Blic" saznaje Marko je napravio pometnju, jer je mislio da njega snimaju kamere… »

Kurir saznaje! Luna Đogani i Marko Miljković se venčali: Poznati par u top izdanju, izgovorili su sudbonosno da! (kurir TV)

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u opštini Rakovica. Kurirov paparaco uhvatio je nekadašnji rijaliti par kako izlazi iz zgrade u pratnji kume, a oboje su bili doterani svečano. Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako… »

Venčali se Luna Đogani i Marko Miljković! U tajnosti izgovorili sudbonosno "da"

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Tom prilikom, Luna, koja je u devetom mesecu trudnoće, je na sebi imala crnu mini haljinu i beli sako, a kosu je vezala u visok rep. Poslednjih dana mnogo se pričalo o tajnom… »

Gagi prespavao ćerkino venčanje: Đogani i dalje tvrdi da se Marko i Luna nisu venčali

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep. Danima unazad priča se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, kako… »

Venčali se Luna i Marko! Obmanuli sve i rekli da u tajnosti - pogledajte kako su se sredili! (foto)

Mondo 16.05.2021
Danima se piše o tome, a danas se i desilo! Danima se piše o tome, a danas se i desilo! Iako su danima skrivali kada će to biti, Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Prvo su uhvaćeni kako izlaze iz zgrade na Novom… »

Evo šta je Marko Miljković prvo uradio nakon venčanja: Mladenci blistaju

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep. Danima unazad priča se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak venčanje… »

Zabranili su mi da pričam o tome: Luna i Marko ozvaničili vezu brakom, a Gagi Đogani mora da ćuti!

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se u opštini Rakovica, a sada se oglasio i njen otac Gagi Đogani. Naime, iako su trudna Luna i Marko sada zvanično u braku, Gagi tvrdi da se ništa nije desilo. "Venčanja nije bilo, zabranili su mi da… »

Luna i Marko stigli u restoran nakon venčanja! Đoganijeva besna što se saznalo da se udaje, a evo ko je bio sa njima! (kurir…

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u opštini Rakovica, a nakon opštinskog venčanja uputili su se u restoran. Ekipa Kurira je zatekla par kako ulazi u restoran sa kumom Savom Radovićem i kumom, a Luna je bila vidno neraspoložena što… »

Gagi Đogani se oglasio nakon luninog i markovog Venčanja: Zabranili su mi da pričam!

Mondo 16.05.2021
Bio je kratak. Bio je kratak. Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica! Iako su danima skrivali kada će se venčati i želeli da to obave u strogoj tajnosti, rekli su "da" jedno drugome ove nedelje, 16. maja. Venčali su… »

Luna Đogani besnela na sopstvenom venčanju: Ispred restorana napravila scenu

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Đoganijeva je ušla u restoran sa kumom Savom Radovićem i bila je vidno neraspoložena što je zatekla novinare, prenosi "Kurir". Besnela je ispred restorana. Luna je na sebi… »

Kija Kockar čula da su se luna i Marko venčali: Evo šta je rekla bivša suparnica Đoganijeve!

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se tajno venčali, iako su tvrdili da do toga neće doći. Oni su se danas venčali u Opšini Rakovica, a ovom činu prisustvovali su samo kumovi. Vest da je jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica stala na… »

Presrećan sam što je Luna konačno moja žena! Oglasio se Marko Miljković prvi put nakon venčanja: Otkrio kada će biti…

Kurir 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković su se danas venčali u opštini Rakovica, a Miljković se sada oglasio prvi put. Oni su nakon venčanja otišli u restoran, a Luna je bila vidno neraspoložena i besna što se saznalo da se udaje. - Tačno je da smo se… »

(Paparaco sa Venčanja): Marko se oženio u farmerkama i patikama, a Luna u crnoj pamučnoj haljini

Blic 16.05.2021
Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u Opštini Rakovica. Luna je na sebi nosila crnu pamučnu haljinu i beli sako preko i vezala visok rep, dok je Marko bio u košulji, sakou, farmerkama i patikama. Danima unazad priča se o venčanju… »

Anabela iznenađena luninim tajnim venčanjem: Sigurno postoji razlog zbog kog mi ništa nije rekla! Prvo bih da to čujem od…

Kurir 16.05.2021
Danas su Marko Miljković i Luna Đogani izgovorili sudbnonosno "da" pred matičarem u Opštini Rakovica. Anabela Atijas, Lunina mama, se sada oglasila i bila je iznenađenja saznanjem da je danas udala ćerku. - Jel jesam? Ja ne znam - rekla je Anabela… »

Presrećan sam što je Luna konačno moja žena! Marko Miljković potvrdio da su se venčali, otkrio i kada je veliko slavlje!

Mondo 16.05.2021
Od danas su muž i žena. Od danas su muž i žena. Nekadašnji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković danas, 16. maja, venčao se u Opštini Rakovica. Budući da je sve trebalo da bude u strogoj tajnosti, Gagi Đogani je rekao da "venčanja nije… »

Luna đogani i Marko miljković se venčali! Poznati par izgovorio sudbonosno da

Večernje novosti 16.05.2021
Foto: ATA Images Danima unazad priča se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, izvor kaže se venčanje desilo, a nakon toga par se uputio ka restoranu da proslavi. Podsetimo, Luna i Marko vezu su započeli u rijalitiju i… »

"Presrećan sam što je Luna konačno moja žena": Oglasio se Marko Miljković prvi put nakon venčanja

Večernje novosti 16.05.2021
Foto ATA Images Oni su nakon venčanja otišli u restoran, a Luna je bila vidno neraspoložena i besna što se saznalo da se udaje. - Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek… »

Vesti dana »