Повезане вести
Испливао нови снимак насиља у Борчи: Исукао нож насред улице - Због 200 евра си ме тукао пред женом и дететом! (видео)
Мондо 16.05.2021
Појавио се још један снимак који баца ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Појавио се још један снимак који баца ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Језива туча догодила се у петак око 17 сати у теретани… »
Нови снимци обрачуна у теретани у Борчи: Тукао си ме док сам лежао за је*ених 200 евра, жена и деца су ме гледали, склони нож…
Курир 16.05.2021
Појавила су се још два снимка која бацају ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Језива туча, подсетимо, догодила се у петак око 17 сати у теретани кад су тројица нападача напала власника Николу Рештака. На једном од… »
Нови детаљи страшне туче у Борчи! Огласили се и актери - ево зашто смо дошли у теретану! (фото)
Мондо 16.05.2021
Тројица мушкараца ушла су у теретану, после чега је уследио физички обрачун. Тројица мушкараца ушла су у теретану, после чега је уследио физички обрачун. Стравична туча догодила се у петак у једној теретани у Борчи, када је нешто… »
Дошли смо да му кажемо да се хитно смири: Огласили се актери бруталне туче у теретани која је шокирала Србију (видео)
Курир 16.05.2021
Стравична туча догодила се у петак око 17 сати у једној теретани у Борчи кад је нападнут власник Никола Рештак. Након повређеног Рештака огласио се и један од виновника инцидента наводећи шта је према његовим речима претходило… »
Језива туча у теретани: Тројица брутално претукла мушкарца у Борчи!
Мондо 16.05.2021
Овим поводом огласило се и Министарство унутрашњих послова. Овим поводом огласило се и Министарство унутрашњих послова. У једној београдској теретани у насељу Борча дошло је туче, у којој је неколико мушкараца нанело тешке… »
ВИДЕО Тројица мушкараца брутално претукла власника теретане
Нова 16.05.2021
До туче је дошло у теретани у Борчи Снимак туче у једној теретани у Борчи почео је јуче да кружи друштвеним мрежама, а на њему се види како тројица мушкараца долазе испред теретане, паркирају аутомобил и улазе у просторије… »
Медији: Брутална туча у теретани у Борчи, тројица мушкараца претукла власника
РТВ 16.05.2021
БЕОГРАД - Стравична туча догодила се у петак у једној теретани у Борчи, када је нешто после 17 сати нападнут власник Никола Рестак и то у тренутку када се налазио испод гломазне справе за вежбање и наочиглед корисника, преноси… »
Вести дана »
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 19 минутајош 28 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 49 минутајош 32 повезане
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 36 повезаних