Повезане вести
Испливао нови снимак насиља у Борчи: Исукао нож насред улице - Због 200 евра си ме тукао пред женом и дететом! (видео)
Мондо 16.05.2021
Појавио се још један снимак који баца ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Појавио се још један снимак који баца ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Језива туча догодила се у петак око 17 сати у теретани… »
Нови снимци обрачуна у теретани у Борчи: Тукао си ме док сам лежао за је*ених 200 евра, жена и деца су ме гледали, склони нож…
Курир 16.05.2021
Појавила су се још два снимка која бацају ново светло на бруталну тучу у теретани у Борчи. Језива туча, подсетимо, догодила се у петак око 17 сати у теретани кад су тројица нападача напала власника Николу Рештака. На једном од… »
Нови детаљи страшне туче у Борчи! Огласили се и актери - ево зашто смо дошли у теретану! (фото)
Мондо 16.05.2021
Тројица мушкараца ушла су у теретану, после чега је уследио физички обрачун. Тројица мушкараца ушла су у теретану, после чега је уследио физички обрачун. Стравична туча догодила се у петак у једној теретани у Борчи, када је нешто… »
Дошли смо да му кажемо да се хитно смири: Огласили се актери бруталне туче у теретани која је шокирала Србију (видео)
Курир 16.05.2021
Стравична туча догодила се у петак око 17 сати у једној теретани у Борчи кад је нападнут власник Никола Рештак. Након повређеног Рештака огласио се и један од виновника инцидента наводећи шта је према његовим речима претходило… »
Језива туча у теретани: Тројица брутално претукла мушкарца у Борчи!
Мондо 16.05.2021
Овим поводом огласило се и Министарство унутрашњих послова. Овим поводом огласило се и Министарство унутрашњих послова. У једној београдској теретани у насељу Борча дошло је туче, у којој је неколико мушкараца нанело тешке… »
ВИДЕО Тројица мушкараца брутално претукла власника теретане
Нова 16.05.2021
До туче је дошло у теретани у Борчи Снимак туче у једној теретани у Борчи почео је јуче да кружи друштвеним мрежама, а на њему се види како тројица мушкараца долазе испред теретане, паркирају аутомобил и улазе у просторије… »
Медији: Брутална туча у теретани у Борчи, тројица мушкараца претукла власника
РТВ 16.05.2021
БЕОГРАД - Стравична туча догодила се у петак у једној теретани у Борчи, када је нешто после 17 сати нападнут власник Никола Рестак и то у тренутку када се налазио испод гломазне справе за вежбање и наочиглед корисника, преноси… »
Вести дана »
У Србији почело пријављивање нелегалних објеката по новом закону
Глас Зајечара пре 51 минутајош 49 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност
РТС пре 16 минутајош 27 повезаних
Расте број жртава у новом рату: Броје се мртви, подигнути и борбени авиони
Б92 пре 16 минутајош 32 повезане
Трамп разочаран одлуком Зеленског: Русија би прихватила договор, а Зеленски није ни прочитао предлог
Дневник пре 2 сатајош 33 повезане