Повезане вести
Главна уредница АП тражи истрагу због ракетирања зграде
Нова 16.05.2021
Главна уредница америчке новинске агенције Асошиејтед прес Сали Базби данас је затражила независну истрагу поводом израелског бомбардовања зграде у Гази, у којој су били смештени новинари АП-а и других медија, истичући да… »
Исповест новинара који је последњи бежао из зграде у Гази: Пробудили су ме повици колега, ставио сам шлем и потрчао!
Мондо 16.05.2021
Израел је у суботу у ваздушном удару у Гази уништио торањ ал-Џала, у којем су били смештене редакције медија. Израел је у суботу у ваздушном удару у Гази уништио торањ ал-Џала, у којем су били смештене редакције медија. У… »
Новинар описао шта се догађало пре рушења зграде од 12 спратова: Речено ми је - имаш 10 минута! Ставио сам шлем и почео да…
Курир 16.05.2021
У израелском ваздушном нападу током викенда је уништена 12-спратница у Гази у којем су се налазиле канцеларије Асошијејтед Преса и других медија, а сви запослени су претходно евакуисани. Како је то изгледало описао је новинар… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 33 минутајош 32 повезане
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 4 сатијош 29 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 5 сатијош 29 повезаних