Повезане вести

Главна уредница АП тражи истрагу због ракетирања зграде

Главна уредница АП тражи истрагу због ракетирања зграде

Нова 16.05.2021
Главна уредница америчке новинске агенције Асошиејтед прес Сали Базби данас је затражила независну истрагу поводом израелског бомбардовања зграде у Гази, у којој су били смештени новинари АП-а и других медија, истичући да… »
Исповест новинара који је последњи бежао из зграде у Гази: Пробудили су ме повици колега, ставио сам шлем и потрчао!

Исповест новинара који је последњи бежао из зграде у Гази: Пробудили су ме повици колега, ставио сам шлем и потрчао!

Мондо 16.05.2021
Израел је у суботу у ваздушном удару у Гази уништио торањ ал-Џала, у којем су били смештене редакције медија. Израел је у суботу у ваздушном удару у Гази уништио торањ ал-Џала, у којем су били смештене редакције медија. У… »
Новинар описао шта се догађало пре рушења зграде од 12 спратова: Речено ми је - имаш 10 минута! Ставио сам шлем и почео да…

Новинар описао шта се догађало пре рушења зграде од 12 спратова: Речено ми је - имаш 10 минута! Ставио сам шлем и почео да…

Курир 16.05.2021
У израелском ваздушном нападу током викенда је уништена 12-спратница у Гази у којем су се налазиле канцеларије Асошијејтед Преса и других медија, а сви запослени су претходно евакуисани. Како је то изгледало описао је новинар… »

Вести дана »