Povezane vesti
Glavna urednica AP traži istragu zbog raketiranja zgrade
Nova 16.05.2021
Glavna urednica američke novinske agencije Asošiejted pres Sali Bazbi danas je zatražila nezavisnu istragu povodom izraelskog bombardovanja zgrade u Gazi, u kojoj su bili smešteni novinari AP-a i drugih medija, ističući da javnost ''zaslužuje… »
Ispovest novinara koji je poslednji bežao iz zgrade u Gazi: Probudili su me povici kolega, stavio sam šlem i potrčao!
Mondo 16.05.2021
Izrael je u subotu u vazdušnom udaru u Gazi uništio toranj al-Džala, u kojem su bili smeštene redakcije medija. Izrael je u subotu u vazdušnom udaru u Gazi uništio toranj al-Džala, u kojem su bili smeštene redakcije medija. U izraelskom vazdušnom… »
Novinar opisao šta se događalo pre rušenja zgrade od 12 spratova: Rečeno mi je - imaš 10 minuta! Stavio sam šlem i počeo…
Kurir 16.05.2021
U izraelskom vazdušnom napadu tokom vikenda je uništena 12-spratnica u Gazi u kojem su se nalazile kancelarije Asošijejted Presa i drugih medija, a svi zaposleni su prethodno evakuisani. Kako je to izgledalo opisao je novinar agencije AP. "Probudili su… »
Vesti dana »
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana