Povezane vesti
Neda Ukraden zagonetna Da sam ga kasnije srela možda bih bila u srećnom braku! Konačno progovorila o intrigantnom ljubavnom…
Kurir 16.05.2021
Neda Ukraden legendarna pevačica poznata širom regiona bila je gošća u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji. Sasvim iskreno govorila je o svom uspehu, životu i preprekama koje su je zadesile na životnom putu. Između ostalog, Neda je… »
Neda Ukraden o odnosu sa marinkom rokvićem: Nisu pričali 10 godina, a sada je otkrila kako je došlo do pomirenja
Kurir 16.05.2021
Legendarna pevačica poznata širom regiona, Neda Ukraden gošća je ove nedelje u emisiji "Sceniranje" kod novinarke i voditeljke Vanje Camović. Ona će sasvim iskreno pričati o tome kako je uspela da se suoči sa svim teškim životnim situacijama i… »
Između rokvića i mene došlo je do incidenta: Neda Ukraden otkrila zašto 10 godina nisu govorili - plakala sam celu noć!
Mondo 16.05.2021
Nije mogla da mu oprosti, a evo i ko je zaslužan za pomirenje. Nije mogla da mu oprosti, a evo i ko je zaslužan za pomirenje. Neda Ukraden i Marinko Rokvić nisu razgovarali punih 10 godina nakon čega su uspeli da izglade odnose i pomire se. Zašto su… »
Vesti dana »
Blokada u Novom Sadu: Građani zauzeli mostove, studenti stižu u kolonama UŽIVO
Novi magazin pre 14 minutajoš 42 povezane
U Novom Sadu veliki broj motociklista među studentima u znak podrške
Beta pre 13 minutajoš 45 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih