Повезане вести

Неда Украден загонетна Да сам га касније срела можда бих била у срећном браку! Коначно проговорила о интригантном љубавном…

Неда Украден загонетна Да сам га касније срела можда бих била у срећном браку! Коначно проговорила о интригантном љубавном…

Курир 16.05.2021
Неда Украден легендарна певачица позната широм региона била је гошћа у популарној емисији "Сценирање" на Курир телевизији. Сасвим искрено говорила је о свом успеху, животу и препрекама које су је задесиле на животном путу… »
Између роквића и мене дошло је до инцидента: Неда Украден открила зашто 10 година нису говорили - плакала сам целу ноћ!

Између роквића и мене дошло је до инцидента: Неда Украден открила зашто 10 година нису говорили - плакала сам целу ноћ!

Мондо 16.05.2021
Није могла да му опрости, а ево и ко је заслужан за помирење. Није могла да му опрости, а ево и ко је заслужан за помирење. Неда Украден и Маринко Роквић нису разговарали пуних 10 година након чега су успели да изгладе односе и… »
Неда Украден о односу са маринком роквићем: Нису причали 10 година, а сада је открила како је дошло до помирења

Неда Украден о односу са маринком роквићем: Нису причали 10 година, а сада је открила како је дошло до помирења

Курир 16.05.2021
Легендарна певачица позната широм региона, Неда Украден гошћа је ове недеље у емисији "Сценирање" код новинарке и водитељке Вање Цамовић. Она ће сасвим искрено причати о томе како је успела да се суочи са свим тешким животним… »

Вести дана »