Povezane vesti
Futoški put bez vode, u Veterniku i Futogu slab pritisak
Dnevnik 17.05.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Futoškog puta (br. 93 – 99). Istovremeno, u naseljima Veternik i Futog biti smanjen pritisak, uz mogućnost prestanka vodosnabdevanja ukoliko za tim bude potrebe. Zbog… »
Delovi Novog Sada, Futoga i ceo Čenej u utorak bez vode zbog radova
NoviSad.com 17.05.2021
Novi Sad - Delovi Novog Sada, Futoga i ceo Čenej sutra, u utorak, 18. maja neće imati vode zbog radova. Bez vode će od 9 do 15 časova biti Put novosadskog partizanskog odreda, od Industrijske ulice do Sentandrejskog puta, Sentandrejski put, od… »
Deo Novog Sada i ceo Čenej u utorak šest sati bez vode
Moj Novi Sad 17.05.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 18. maja, od 9 do 15 sati biti Put novosadskog partizanskog odreda – od Industrijske ulice do Sentandrejskog puta, Sentandrejski put – od Kisačke ulice do kanala DTD, ulice Đorđa… »
Deo Novog Sada i Čenej u utorak bez vode
Dnevnik 17.05.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 18. maja, od 9 do 15 sati, biti Put novosadskog partizanskog odreda, od Industrijske ulice do Sentandrejskog puta, Sentandrejski put, od Kisačke ulice do kanala DTD, ulice Đorđa Dere… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.05.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Stevana Pešića u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Zbog radova nestanak vode na delu Futoškog puta i novog Futoga
RTV 17.05.2021
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Futoškog puta (br. 93 – 99), dok će u naseljima Veternik i Futog biti smanjen pritisak, uz mogućnost prestanka vodosnabdevanja ukoliko za tim bude potrebe… »
Vesti dana »
Još jedan protest studenata u Nišu: Tišina za žrtve i poziv na pravdu
Glas juga pre 3 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 3 satajoš 2 povezane
Studenti istrajni, opozicija u drugom planu: "Mi želimo pravdu, a oni fotelje"
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane