Povezane vesti
Novi detalji, Bajić sad optužio i Zvezdino rukovodstvo za uvrede!
Sportske.net 17.05.2021
Igokea je ostavila sjajan utisak ove sezone u ABA ligi, kako u ligaškom delu, tako i u polufinalu plej-ofa, gde je prilično namučila Crvenu zvezdu, ali poslednja utakmica koju su odigrali u Beogradu, odlučujuća za plasman u polufinale ostavila je mučan… »
‘Vređali su me ljudi iz zvezdinog rukovodstva’: Trener Igokee osvrnuo se na utakmicu protiv crveno-belih, pa izneo šokantne…
Hot sport 17.05.2021
Trener Igokee Dragan Bajić prisetio se utakmice sa Crvenom Zvezdom. U razgovoru za ‘Novosti’ iskusni stručnjak govorio je o vređanju koje su on i njegovi igrači pretrpeli u Beogradu, kada se igrala treća utakmica polufinala ABA lige. Ekipa sa Malog… »
Bajić užasnut atmosferom u Beogradu: Vređali su nas orkestrirano dva sata, sve je bilo ciljano
Vesti online 17.05.2021
Trener Igokee Dragan Bajić govorio je za Novosti o duelu protiv Zvezde, kao i o vređanju koje su on i igrači pretrpeli tokom treće utakmice polufinala Aba lige. Crvena zvezda je slavila u polufinalnom duelu sa 2:1, a treća utakmica posebno je razočarala… »
Dragan Bajić za "novosti": Vređalo nas i rukovodstvo Zvezde
Večernje novosti 17.05.2021
FOTO: ABA liga NJegova izjava nakon treće polufinalne utakmice sa Crvenom zvezdom podigla je dosta prašine u javnosti. - Zvezdi sam čestitao pobedu jer su na parketu pobedili više nego zasluženo, ali uvrede su me pogodile. Dolazile su od ljudi iz… »
Vesti dana »

Poznat termin kada Đoković nastavlja pohod ka titulu u Šangaju
Euronews pre 28 minutajoš 24 povezane

Hamas prihvatio delove Trampovog plan, Izrael se priprema za oslobađanje talaca, nižu se međunarodne reakcije
NIN pre 23 minutajoš 21 povezana

RHMZ je upravo objavio najnoviju prognozu: Miholjskog leta će ipak biti
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

Kratak predah od padavina, uz razvedravanje raste i temperatura
Glas Zaječara pre 3 satajoš 15 povezanih