Povezane vesti
Novi detalji, Bajić sad optužio i Zvezdino rukovodstvo za uvrede!
Sportske.net 17.05.2021
Igokea je ostavila sjajan utisak ove sezone u ABA ligi, kako u ligaškom delu, tako i u polufinalu plej-ofa, gde je prilično namučila Crvenu zvezdu, ali poslednja utakmica koju su odigrali u Beogradu, odlučujuća za plasman u polufinale ostavila je mučan… »
‘Vređali su me ljudi iz zvezdinog rukovodstva’: Trener Igokee osvrnuo se na utakmicu protiv crveno-belih, pa izneo šokantne…
Hot sport 17.05.2021
Trener Igokee Dragan Bajić prisetio se utakmice sa Crvenom Zvezdom. U razgovoru za ‘Novosti’ iskusni stručnjak govorio je o vređanju koje su on i njegovi igrači pretrpeli u Beogradu, kada se igrala treća utakmica polufinala ABA lige. Ekipa sa Malog… »
Bajić užasnut atmosferom u Beogradu: Vređali su nas orkestrirano dva sata, sve je bilo ciljano
Vesti online 17.05.2021
Trener Igokee Dragan Bajić govorio je za Novosti o duelu protiv Zvezde, kao i o vređanju koje su on i igrači pretrpeli tokom treće utakmice polufinala Aba lige. Crvena zvezda je slavila u polufinalnom duelu sa 2:1, a treća utakmica posebno je razočarala… »
Dragan Bajić za "novosti": Vređalo nas i rukovodstvo Zvezde
Večernje novosti 17.05.2021
FOTO: ABA liga NJegova izjava nakon treće polufinalne utakmice sa Crvenom zvezdom podigla je dosta prašine u javnosti. - Zvezdi sam čestitao pobedu jer su na parketu pobedili više nego zasluženo, ali uvrede su me pogodile. Dolazile su od ljudi iz… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana