Povezane vesti

Preminuo novinar i urednik Televizije Pink: Aleksandar Vasić bio dugogodišnji saradnik i prijatelj GZS - a

Glas Zapadne Srbije 17.05.2021
Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti iznenada je preminuo u 58. godini Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za jugoslovenske književnosti i… »

Preminuo novinar Aleksandar Vasić, bivši predsednik Saveta RRA

Politika 17.05.2021
Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa televizije Pink i urednik televizije Vesti Aleksandar Vasić iznenanda je umro u 58. godini, javila je danas televizija Pink. Vasić je rođen u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi… »

Preminuo Aleksandar Vasić, bivši predsednik Saveta RRA i jedan od urednika na TV Pinku

RTS 17.05.2021
Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini, saopštila je danas TV Pink. Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za… »

Umro Aleksandar Vasić: Novinar i urednik televizije Pink preminuo u 58. godini!

Mondo 17.05.2021
Televizija Pink oprostila se od svog novinara Aleksandra Vasića. Televizija Pink oprostila se od svog novinara Aleksandra Vasića. Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti, Aleksandar… »

Umro aleksandar Vasić: Novinar i urednik Televizije Pink iznenada preminuo u 58. godini

Blic 17.05.2021
Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti iznenada je preminuo u 58. godini. Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za jugoslovenske književnosti i… »

Preminuo novinar Aleksandar Vasić

Danas 17.05.2021
Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini, saopštila je danas TV Pink. Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za… »

Preminuo novinar i urednik televizije Pink Aleksandar Vasić

Nova 17.05.2021
Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti iznenada je preminuo u 58. godini, javljaju domaći mediji. Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za… »

Iznenada preminuo poznati novinar

B92 17.05.2021
Beograd -- Dugogodišnji novinar Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini. Vasić je bio pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti. Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao… »

Preminuo Aleksandar Vasić, predsednik Saveta RRA i jedan od urednika na Pinku

N1 Info 17.05.2021
Novinar Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije "Pink" i urednik Televizije "Vesti", iznenada je preminuo u 58. godini. Bio je urednik i voditelj političke emisije „Pravac“ na Televiziji „Pink“… »

Tuga do neba! Iznenada preminuo novinar Aleksandar Vasić u 58. godini života!

Alo 17.05.2021
Bio je urednik i voditelj političke emisije "Pravac" na eleviziji i predsednik Saveta RRA. Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti iznenada je preminuo u 58. godini… »

Preminuo aleksandar vasić: Novinar i urednik Televizije Pink napustio nas je u 58. godini

Večernje novosti 17.05.2021
Foto: Printscreen/Jutjub Rođen je u Prištini 1963. godine. Apsolvirao je na grupi za jugoslovenske književnosti i opštu književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Radio je kao novinar i urednik u brojnim časopisima i elektronskim medijima. Bio… »

Preminuo Aleksandar Vasić, urednik TV Pink

Telegraf 17.05.2021
Radio je kao novinar i urednik u brojnim časopisima i elektronskim medijima. Aleksandar Vasić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti iznenada je preminuo u 58. godini. Bio je uvek tu za… »

Vesti dana »