Povezane vesti
Majin otac besan ispred kapije zadruge: Pobesneo nakon jezivih scena u rijalitiju - "Celu noć sam na lekovima!"
Mondo 17.05.2021
Nije mogao da se smiri nakon jezivih scena u rijalitiju. Nije mogao da se smiri nakon jezivih scena u rijalitiju. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš napravili su prethodne večeri novi haos u Zadruzi, a Maja je doživela neviđeni histerični napad… »
Otkrivamo: Taki išao u Šimanovce da izvuče Maju nakon jezivog snimka, a za "Blic" kaže: "Na lekovima sam celu noć"
Blic 17.05.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali brutalnu svađu tokom koje je starleta udarala glavom u vrata i bacala se na pod. Uznemirujuće scene šokirale su gledaoce, a Radomir Marinković Taki, zadrugarkin otac, priznaje za "Blic", da se… »
"Žena mu neće dati da vidi: Ćerku!" Posle uznemirujućih scena nastavio se okršaj, Maja odala Janjuševu tajnu: "Bolesnice…
Blic 17.05.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su, nakon brutalne svađe tokom koje je Maja udarala glavom u vrata i bacala se na pod, ponovo nastavili raspravu. Ni nakon uznemirujućih scena koje su se sinoć odigrale, strasti se nisu smirile. Maja i… »
Jezivki krici! Maja Marinković udarala glavom o vrata! (VIDEO)
Svet plus 17.05.2021
Jezivki krici! Maja Marinković udarala glavom o vrata! Taki besan posle svega! Njen nervni slom je izgleda dostigao vrhunac. Strašan prizor uznemirio je njenog oca. Taki besan i ljut posle svega! Nakon što su smirili strasti posle još jene u nizu svađa… »
Žena mu neće dati da vidi krunu! Nakon najbrutalnijeg okršaja sa Janjušem, Maja otkrila njegovu tajnu, a onda dobila zadatak!…
Kurir 17.05.2021
Drvo mudrosti pozvalo je uplakanu Maju Marinković u Rajski vrt, nakon nikad brutalnijeg sukoba sa Markom Janjuševićem Janjušem. - Pred nervnim slomom sam, mislim da se Janjuš promenio u našem odnosu, kao da on neće da popusti, samo tera neki inat. Više… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 42 minutajoš 24 povezane

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 51 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 22 minutajoš 177 povezanih