Повезане вести

Мајин отац бесан испред капије задруге: Побеснео након језивих сцена у ријалитију - "Целу ноћ сам на лековима!"

Мајин отац бесан испред капије задруге: Побеснео након језивих сцена у ријалитију - "Целу ноћ сам на лековима!"

Мондо 17.05.2021
Није могао да се смири након језивих сцена у ријалитију. Није могао да се смири након језивих сцена у ријалитију. Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш направили су претходне вечери нови хаос у Задрузи, а Маја је доживела… »
Откривамо: Таки ишао у Шимановце да извуче Мају након језивог снимка, а за "Блиц" каже: "На лековима сам целу ноћ"

Откривамо: Таки ишао у Шимановце да извуче Мају након језивог снимка, а за "Блиц" каже: "На лековима сам целу ноћ"

Блиц 17.05.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш синоћ су имали бруталну свађу током које је старлета ударала главом у врата и бацала се на под. Узнемирујуће сцене шокирале су гледаоце, а Радомир Маринковић Таки, задругаркин отац… »
"Жена му неће дати да види: Ћерку!" После узнемирујућих сцена наставио се окршај, Маја одала Јањушеву тајну: "Болеснице…

"Жена му неће дати да види: Ћерку!" После узнемирујућих сцена наставио се окршај, Маја одала Јањушеву тајну: "Болеснице…

Блиц 17.05.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш синоћ су, након бруталне свађе током које је Маја ударала главом у врата и бацала се на под, поново наставили расправу. Ни након узнемирујућих сцена које су се синоћ одиграле, страсти се… »
Жена му неће дати да види круну! Након најбруталнијег окршаја са Јањушем, Маја открила његову тајну, а онда добила задатак!…

Жена му неће дати да види круну! Након најбруталнијег окршаја са Јањушем, Маја открила његову тајну, а онда добила задатак!…

Курир 17.05.2021
Дрво мудрости позвало је уплакану Мају Маринковић у Рајски врт, након никад бруталнијег сукоба са Марком Јањушевићем Јањушем. - Пред нервним сломом сам, мислим да се Јањуш променио у нашем односу, као да он неће да попусти… »

Вести дана »