Povezane vesti

Čumetov bratanac lažno prijavio da je pucano na njega

Politika 17.05.2021
Nemanja Buha (32), bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, priznao je pred beogradskim Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu da je u avgustu 2020. godine policiji i Hitnoj pomoći lažno prijavio da je nepoznato lice pucalo na njega i sa tužilaštvom… »

Čumetovom bratancu uslovni zatvor zbog lažne prijave

Nova 17.05.2021
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa okrivljenim Nemanjom Buhom (32) zbog lažnog prijavljivanja da je bio meta oružanog napada, zaključilo sporazum o priznanju krivice kojim mu je izrečena uslovna kazna od tri meseca zatvora. Na… »

Nemanji Buhi uslovna kazna za lažno prijavljivanje

RTV 17.05.2021
BEOGRAD - Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice s Nemanjom Buhom na osnovu kojeg je osuđen na uslovni kaznu zatvora od tri meseca s rokom provere od godinu dana. Buha je osuđen za krivično delo lažno… »

Priznao krivicu: Čumetov bratanac osuđen uslovno zbog lažnog prijavljivanja! Za povredu u udesu tvrdio da je rana od metka

Blic 17.05.2021
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Nemanjom Buhom (32), bratancom Ljubiše Buhe Čumeta, zbog izvršenja krivičnog dela lažno prijavljivanje. Od strane suda dana 12.05.2021. godine doneta… »

Čumetov bratanac priznao krivicu: Nemanja Buha lažno prijavio da su probali da ga ubiju!

Kurir 17.05.2021
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sporazum o priznanju krivice Nemanjom Buhom (32), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, na osnovu kog je on priznao krivično delo lažno prijavljivanje u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od tri meseca… »

Čumetov bratanac lažno prijavio pokušaj ubistva: Učestvovao u udesu pa lagao policiju, sada se nagodio sa sudom

Mondo 17.05.2021
Dobio je uslovnu kaznu zatvora. Dobio je uslovnu kaznu zatvora. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sporazum o priznanju krivice Nemanjom Buhom (32), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, na osnovu kog je on priznao krivično delo lažno… »

Buha priznao krivicu, lažno prijavio da je pucano na njega

B92 17.05.2021
Beograd -- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice s Nemanjom Buhom, te je osuđen na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora. Određen je rok provere od godinu dana, a Buha je osuđen za krivično delo lažno… »

Čumetov bratanac priznao krivicu: Nemanji Buhi uslovna kazna za lažno prijavljivanje

Večernje novosti 17.05.2021
Foto: Fejsbuk Pred tužilaštvom se protiv okrivljenog Buha Nemanje vodio krivični postupak, zbog toga što je u avgustu mesecu 2020. godine policijskim službenicima i službi Hitne pomoći, prijavio da je NN lice iz vatrenog oružja pucalo u njegovom… »

Čumetov bratanac lažno prijavio da je neko pucao u njega, priznao krivicu: Dobio uslovnu od 3 meseca

Telegraf 17.05.2021
Povrede je, zapravo, zadobio u saobraćajnoj nesreći. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa okrivljenim Nemanjom Buhom (32), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, zbog izvršenja krivičnog dela lažno prijavljivanje, nakon saslušanja… »

Vesti dana »