Povezane vesti

Cela ‘čizma’ je ostala frapirana: Italijanski vezista izvršio samoubistvo u 31. godini života!

Hot sport 17.05.2021
Kako prenose italijanski mediji, nekadašnji fudbaler Avelina Filipo Visćido oduzeo je sebi život u 31. godini. U pitanju je defanzivni vezista, koji ima nadimak ‘Pitbul‘. On je poslednjih dana sa porodicom boravio u gradu Batipalja, gde je odlučio… »

Italija u neverici: Fudbaler sa nadimkom "pitbul" izvršio samoubistvo u 31. godini života!

Blic sport 17.05.2021
Bivši fudbaler Avelina Filipo Visćido izvršio je samoubistvo u 31. godini života, prenose italijanski mediji. Defanzivni vezista, u Italiji poznat pod nadimkom "Pitbul", oduzeo je sebi život u gradiću Batipalja, gde je tih dana boravio sa porodicom… »

Šokantne vesti: Italijanski vezista izvršio samoubistvo, Avelino u šoku!

Vesti online 17.05.2021
Bivši vezista Avelina Filipo Viskido pronađen je mrtav, a opravdano se sumnja da je izvršio samoubistvo, javljaju italijanski mediji. On je karijeru proveo uglavnom u italijanskoj seriji D gde je redom igrao za Pomiljano, Čaveze, Avelino, Potencu… »

Italijanski fudbaler izvršio samoubistvo: "Pitbul" je oduzeo sebi život, policija vrši istragu!

Večernje novosti 17.05.2021
Foto: Printskrin Vezista poznat pod nadimkom "Pitbul" je izvršio samoubistvo neposredno pre 32. rođendana koji je trebalo da proslavi 5. juna. Iza sebe je ostavio ženu i dva deteta. Karijeru je proveo uglavnom u italijanskoj seriji D gde je igrao za… »

Tragedija u Italiji, vezista izvršio samoubistvo: "Pitbul" je oduzeo sebi život, policija vrši istragu!

Mondo 17.05.2021
Užasne vesti nam dolaze iz Italije! Užasne vesti nam dolaze iz Italije! Strašne vesti dolaze nam iz Italije, gde mediji prenose da je nekadašnji defanzivni vezista Avelina Filipo Visćido izvršio samoubistvo u 32. godini. Vezista poznat pod nadimkom… »

Vesti dana »