Повезане вести

Федерер шокирао фанове објавом

Федерер шокирао фанове објавом

Вести онлине 17.05.2021
Најбољи швајцарски тенисер Роџер Федерер је спреман да се врати тенису после два месеца паузе. Швајцарац ће ове недеље играти на турниру Серије 250 у Женеви. Љубитељи тениса са нестрпљењем очекују његов повратак мечевима… »
Федерер признао да више није онај стари: Надал и Ђоковић су сада у једној категорији, а ја у другој!

Федерер признао да више није онај стари: Надал и Ђоковић су сада у једној категорији, а ја у другој!

Хот спорт 17.05.2021
Био је искрен. Роџер Федерер ће се вратити на терен након више од два месеца. Он ће наступити на Женева опену, а пред турнир је истакао да је разлика између њега и Ђоковића или Надала огромна. – Наравно да постоје неизвесности… »
Федерер: Нисам више у истој категорији са Надалом и Новаком, не бих волео да одмах играм против њих

Федерер: Нисам више у истој категорији са Надалом и Новаком, не бих волео да одмах играм против њих

Моззарт спорт 17.05.2021
Ни сам Швајцарац не зна у каквом је играчком стању после неколико месеци паузе. Роџер Федерер, један од тројице највећих тенисера икада, после више од два месеца се опет враћа на посао. Жребом на Женева опену (АТП 250) одлучено… »
„Нисам на нивоу Новака и Рафе, не бих да играм против њих“

„Нисам на нивоу Новака и Рафе, не бих да играм против њих“

Н1 Инфо 17.05.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер признаје да су Новак Ђоковић и Рафаел Надал у овом моменту друга категорија и да зато не би волео да игра против њих, али верује да може поново да достигне највиши ниво. Чувени играч иза себе… »

Вести дана »