Povezane vesti

Višković: Danas sa Vladom Srbije dogovoreni infrastrukturni projekti u vrednosti od 820 miliona evra

Novi magazin 17.05.2021
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su na današnjoj sednici vlada RS i Srbije dogovoreni infrastrukturni projekti u vrednosti od 1,6 milijardi KM (oko 820 miliona evra). On je naveo da se radi o realizovanju projekta izgradnje… »

Srbija ulaže 787 miliona evra u RS: U fokusu auto-put Beograd-Sarajevo, aerodrom i hidroelektrana

Telegraf 17.05.2021
Premijerka Ana Brnabić je podsetila da je Srbija donirala i različite projekte u prosveti, zdravstvu, životnoj sredini, infrastrukturi u lokalnim sredinama u Republici Srpskoj. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija u narednih… »

"Saradnja bolja nego ikad do sada" Srbija izdvaja 484 miliona evra za projekte u Srpskoj

Blic 17.05.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas u Istočnom Sarajevu da Srbija izdvaja 484 miliona evra za projekte u Srpskoj. - U ovom trenutku kroz projekte HE "Buk Bijela", potom auto-put Rača-Bijeljina, te aerodrom Trebinje, Srbija ulaže oko… »

Na sednici vlada RS i Srbije dogovoreni infrastrukturni projekti u vrednosti od 820 miliona evra

Beta video 17.05.2021
BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su na današnjoj sednici vlada RS i Srbije dogovoreni infrastrukturni projekti u vrednosti od 1,6 milijardi KM (oko 820 miliona evra). (pokrivalice) Beta/MOD… »

Zajednička sednica vlada Srbije i RS, Brnabić – više od milijardu evra ulaganja

N1 Info 17.05.2021
U Istočnom Sarajevu je održana je zajednička sednica Vlada Srbije i Republike Srpske, a premijerka Srnije Ana Brabić je rekla da je to samo nastavak intenzivne saradnje. Ona je poručila da je Srbija od 2014. godine do danas donirala i investirala… »

Vesti dana »