Повезане вести
Ухапсили су ме у Турској, имала сам 10 €: Задругарка признала да су јој "трпали" паре у брус и открила све о привођењу!
Мондо 17.05.2021
Александра открила део своје бурне прошлости. Александра открила део своје бурне прошлости. Учесница Задруге Александра Николић, месецима уназад је на мети осталих учесника да се у једном локалу у Бујановцу бавила проституцијом… »
"Спуштала сам бретелу, ту су ми стављали паре" Александра изнела све о неморалним радњама: "Ишла сам у вешу од стола до…
Блиц 17.05.2021
Учесница "Задруге 4" Александра Николић пре ријалитија радила је као "анимир дама" у једном локалу у Бујановцу, о чему се у Белој кући често прича, а сада су откривени нови детаљи. Током "Игре истине" Александра је од задругара… »
Вести дана »
Вучић: Држава не планира да се одрекне већинског власништва у Наменској, иако има више понуда
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних
Објављен снимак из зграде у Чачку у којој се догодио злочин: Чекићем по глави до смрти ударан мушкарац (58), полиција испитује сваки детаљ (фото)(видео)
Курир пре 2 сатајош 32 повезане
БЛОГ УЖИВО: Иран упозорио Румунију да не ставља базе на располагање Америци, Израел има план за још најмање три недеље рата
Инсајдер пре 1 минутјош 33 повезане
Шон Пен, вечити холивудски бунтовник: Добио Оскара, али отишао у Украјину
Недељник пре 7 сатијош 65 повезаних