Povezane vesti
Uhapsili su me u Turskoj, imala sam 10 €: Zadrugarka priznala da su joj "trpali" pare u brus i otkrila sve o privođenju!
Mondo 17.05.2021
Aleksandra otkrila deo svoje burne prošlosti. Aleksandra otkrila deo svoje burne prošlosti. Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić, mesecima unazad je na meti ostalih učesnika da se u jednom lokalu u Bujanovcu bavila prostitucijom, što je ona demantovala… »
"Spuštala sam bretelu, tu su mi stavljali pare" Aleksandra iznela sve o nemoralnim radnjama: "Išla sam u vešu od stola do…
Blic 17.05.2021
Učesnica "Zadruge 4" Aleksandra Nikolić pre rijalitija radila je kao "animir dama" u jednom lokalu u Bujanovcu, o čemu se u Beloj kući često priča, a sada su otkriveni novi detalji. Tokom "Igre istine" Aleksandra je od zadrugara dobila sledeće pitanje: -… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana