Повезане вести

Кристина после раскида бесна на кристијана: Блатиш ме за столом, ја имам карактер, а ти си катастрофа! (видео)

Кристина после раскида бесна на кристијана: Блатиш ме за столом, ја имам карактер, а ти си катастрофа! (видео)

Курир 17.05.2021
Кристијан Голубовић је данас на самом почетку расподеле буџета раскинуо са Кристином Спалевић, због тога што му је одбрусила током данашњег изазова, када јој је он рекао како треба да игра игру. После расподеле, док је Лепи… »
Дабогда ми рак изјео дете ако ниси тражила то! Кристијан тврди да је Миљана желела да општи с њим, Кулићева му жестоко…

Дабогда ми рак изјео дете ако ниси тражила то! Кристијан тврди да је Миљана желела да општи с њим, Кулићева му жестоко…

Курир 17.05.2021
Миљана Кулић и Кристијан Голубовић ушли су у жесток сукоб јер је Голубовић изнео тврдње да је Миљана од њега захтевала да имају интимне односе, што она оштро демантује. - Кристијане, рекао си да си имао изазов везано за мене… »
Кристијан раскинуо са Кристином у програму уживо! Она грцала у сузама: "Не могу да пређем преко тога"

Кристијан раскинуо са Кристином у програму уживо! Она грцала у сузама: "Не могу да пређем преко тога"

Блиц 17.05.2021
Кристијан Голубовић, као овонедељни вођа у "Задрузи", поделио је буџете укућанима и том приликом изнео своје мишљење о њима. Оно што је многе изненадило је то, да је Голубовић у програму уживо раскинуо са Кристином Спалевић… »

Вести дана »