Povezane vesti
Igor Jurić: Potpuno sam siguran da službe znaju za pedofile u vlasti u Srbiji
Novi magazin 17.05.2021
Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, izjavio je da je potpuno siguran da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti i da ih "drže ko zna koliko po fiokama". "Siguran sam da ti ljudi rade mnogo toga baš zato što su u tim fiokama", rekao je… »
Igor Jurić tvrdi: "Državni vrh pun zlostavljača dece, štiti ih pedofilski lobi!"
Pravda 17.05.2021
Igor Jurić, osnivač fondacije "Igor Jurić", otvorio je dušu kada je reč o njegovoj borbi, istakavši sa kakvim se pritiscima suočava, ali je i poručio da je "državni vrh pun zlostavljača dece, koje štiti pedofilski lobi". Jurić je govorio o svemu što je… »
Igor Jurić – Pedofile na pozicijama službe drže „po fiokama“
Nova 17.05.2021
Svi znamo mnogo o tragediji koja se dogodila porodici Igora Jurića, kao i o njegovoj borbi za bezbednost dece, ali koliko smo zaista svesni svih pritisaka sa kojima se Jurić suočava i ozbiljnosti zadatka koji je zadao sebi? Aktivista i osnivač Fondacije… »
Igor Jurić: Pedofile na pozicijama službe drže „po fiokama“
N1 Info 17.05.2021
Aktivista i osnivač Fondacije Tijana Jurić Igor Jurić o takozvanom „pedofilskom lobiju“ kaže da on u Srbiji apsolutno postoji, isto kao i „silovateljski lobi“ u kom „jedni druge štite po prepoznatljivom šablonu“. „Siguran sam da službe znaju za pedofile… »
Državni vrh pun zlostavljača dece koje štiti pedofilski lobi
Nova 17.05.2021
Gost nove epizode podcast-a "Snaga uma" je Igor Jurić, koji je sa Miljanom Nešković govorio o pritiscima sa kojima se susreće u borbi protiv pedofilskog lobija, za koji kaže da je u Srbiji veoma jak. Igor je govorio i o svemu što je preživeo od trenutka… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 47 minutajoš 46 povezanih
uživo Tramp očekuje sporazum sa Iranom, objavljeni detalji dogovora, Teheran neće kompromise oko "crvenih linija"
NIN pre 57 minutajoš 19 povezanih
Učenici osnovnih škola danas završavaju nastavu, osmaci polažu malu maturu od 15. juna
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih