Povezane vesti
Vučić iz Brisela objavio sjajne rezultate: “Jeste to sanjali?” (VIDEO)
Vesti online 17.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Brisela, gde boravi u radnoj poseti i istakao da su mir i sigurnost za našu zemlju od najvećeg značaja. – Veoma sam srećan što je Stoltenberg danas rekao da će ostati u fokusu na istom mandatu Kfora i na… »
Vučić iz Brisela: Jedan zahtev naše delegacije bio ključan
Kurir 17.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz Brisela, gde boravi u radnoj poseti, gde je podvukao da su mir i sigurnost za našu zemlju od najvećeg značaja. "Danas sam video nešto iracionalno, nisam video raspoloženje za vođenje ozbiljnog dijaloga, ti… »
Vesti dana »
Demokratska stranka podržala akciju studenata „Raspiši pobedu“, potpisao i lider Ekološkog ustanka
Nedeljnik pre 1 satjoš 60 povezanih
"Mislim da Putin i Zelenski žele da postignu dogovor" Tramp: Previše ljudi je poginulo, imaćemo jak bezbednosni sporazum za Kijev
Večernje novosti pre 28 minutajoš 24 povezane
Zatvorena biračka mesta na Kosovu Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio izlaznost (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 60 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 1 satjoš 73 povezane
Studenti u blokadi organizovali prikupljanje potpisa, evo šta ova akcija predstavlja (foto)
Blic pre 1 satjoš 56 povezanih