Повезане вести
Луна Ђогани вриштала на марка и родитеље после венчања: Продали сте ме, ви сте јавили новинарима кад се удајем!
Курир 17.05.2021
Разлог због ког се Луна Ђогани на дан свог венчања жестоко посвађала са супругом Марком Миљковићем, али и целом породицом, јесте тај што је мислила да је неко од њих јавио медијима за њихов тајни план. Осим што је бес… »
Сутра поклон у куриру - додатак Старс! Драма на венчању: Луна вриштала на мужа и родитеље!
Курир 17.05.2021
Драма на венчању - Луна вриштала на мужа и родитеље: Продали сте ме, ви сте одали кад се удајем! Ђоганијева побеснела кад је видела да су новинари сазнали када ће постати госпођа Миљковић, па је за то оптужила Марка, Анабелу и… »
Анабела направила хаос?! Луни уништила венчање!
Свет & Скандал 17.05.2021
Луна Ђогани и Марко Миљковић јуче су се венчали у општини Раковица, а њена мајка Анабела Атијас уништила јој је један од најлепших дана у животу. „СРАМ ТЕ БИЛО“! „Анабела се баш наљутила када је преко медија сазнала да јој се… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 44 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро